kinowar.com

Завершилося виробництво езотеричного детектива «Сторонній»

«Кінокомпанія Гагарін Медіа» представила Держкіно готовий повнометражний художній фільм «Сторонній» режисера Дмитра Томашпольського

Кінопроект «Сторонній» став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно і отримав державну фінансову підтримку розміром 10 млн грн. при загальній вартості виробництва 20 млн грн. Автором сценарію та режисером стрічки є Дмитро Томашпольський, спродюсувала картину Олена Дем’яненко.

Команда синхронного плавання зникла під водою у басейні під час виступу. Пацієнтка водолікарні пропала під час прийому хвойно-перлинної ванни. Яким чином ці справи пов’язані, і який стосунок до них має лялька з живим волоссям? Це доведеться розслідувати інспектору Глуховській, у кар’єрі якої немає жодної не розкритої справи. А ще, їй доведеться з’ясувати, хто вона насправді.

«Ніколи не міг собі уявити, що Бортницька станція аерації може стати епіцентром містично-ексцентрично-еротичного саспенсу, але автори фільму з цим впоралися»,– поділився враженнями від перегляду голова Держкіно Пилип Іллєнко.

Сторонній

У кінотеатральний прокат фільм вийде у 2020-му році.

Читайте також:

Найочікуваніші українські фільми 2019 року

Коментарі