kinowar.com

Брати Сістерс: пригодницька комедія з найкрасивішими бородатими чоловіками Голлівуду

 19.11.2018  Новини, Трейлер

Одним пострілом двох братів не вб’єш

Брати-шибайголови на прізвище Сістерс за дорученням таємничого Командора повинні прикінчити декого на ім’я Ворм – золотошукача-авантюриста. Фартові по життю мисливці за головами переслідують нову жертву, не підозрюючи, що дехто з їх команди вже перейшов на бік ворога … Починається гра на виживання: гострий розум проти шаленої сили.

Дія фільму розгортається в середині XIX століття, коли Америка билася в агонії золотої лихоманки. Брати заробляють на життя тим, що майстерно ріжуть голови на замовлення їх могутнього боса Командора. Незважаючи на різницю характерів, амбітний дотепник Чарлі та сентиментальний Елай злагоджено працюють в команді. Одного разу вони отримують завдання прибрати якогось Германна Ворма, золотошукача, який перейшов дорогу їх босові.
За своєю жертвою брати відправляються в Сан-Франциско, але їм вперше не вдається виконати замовлення у визначений термін. Найманим убивцям стає відомо, що Ворм відкрив хімічну формулу, що дозволяє без особливих складнощів відшукати поклади золота. Але шлях до швидкого збагачення виявляється не таким простим, як Сістерсам здається на перший погляд. Він таїть в собі безліч перешкод, подолавши їх, брати стають іншими людьми.

братья систерс

Цікаві факти

• Фільм знятий за однойменним романом канадського письменника Патріка ДеВітта.
«Брати Сістерс» – перший англомовний фільм француза Жака Одіара.
• На Венеціанському кінофестивалі в 2018 році Жак Одіар отримав «Срібного лева» за режисуру.
• Музику написав Олександр Деспла – дворазовий володар премії “Оскар” за саундтреки до фільмів “Форма води” і “Готель” Гранд Будапешт”. На рахунку композитора понад 30 нагород і номінацій, тільки на премію” Оскар” його саундтреки були номіновані 7 разів.

братья систерс

ДАТА РЕЛІЗУ – 6 грудня 2018 року

братья систерс

“БРАТИ СІСТЕРС”
The Sisters Brothers

Режисер-постановник: Жак Одіар (“Пророк”, “Іржа та кістка”, “Читай по губах”)
Автор сценарію: Жак Одіар (“Професіонал”), Томас Бідеген, Патрік Девітт
Композитор: Олександр Деспла (“Форма води”, “Готель “Гранд Будапешт”, “Острів собак”, “Гаррі Поттер і Дари Смерті: Частина II “, ” Загадкова історія Бенджаміна Баттона” , “Король говорить!”, “Розмальована вуаль”)
Дистриб’ютор на території України: Кінокомпанія ММД
Жанр: пригоди, комедія, екшн
Тривалість: 121 хвилина
У ролях: Джейк Джилленхол (“Лівша”, “Горбата гора”, “Під покровом ночі”), Хоакін Фенікс (“Фатальна пристрасть”, “Вона”, “Гладіатор”), Джон Сі Райлі (“Конг: Острів черепа”, “Вартові Галактики”), Різ Ахмед, Керол Кейн, Крід Бреттон, Данкан Лакруа, Йоуханнес Хёйкьюр Йоуханнессон, Нільс Ареструп та інші

Коментарі