kinowar.com

Видатний шведський режисер Рой Андерссон розповідає про свою нову роботу – філософський фільм “Про нескінченність”

 14.08.2020  Новини

Рой Андерссон – відомий шведський режисер, який не знає сумніву та страху. Адже для того, щоб знімати такий безкомпромісний артхаус, потрібно по-справжньому вірити у себе та свою справу та ігнорувати суспільну думку. При цьому знаходити фінансування для власних проектів.

Компанія “Артхаус Трафік” шість років тому вже привозила до Києва фільм режисера “Сидiв голуб на гiлцi, мiркуючи про буття”. Звісно, аншлагів на цих специфічних показах не було, але той глядач, якого цікавить нестандартне кіно, де наратив на другому плані (якщо взагалі присутній), отримав щось дійсно унікальне та варте перегляду. Не намагаючись виглядати розумнішими, ніж ми є, окреслимо власні враження: ми нічого не зрозуміли, але нам дуже сподобалося.

Тепер Андерссон презентує свій новий фільм – “Про нескінченність”. Режисер є людиною реалістичною, зважаючи на свій вік (Андерссону виповнилося 77 років), він розуміє, що це може бути остання його робота. Тим не менш, він повністю задоволений результатом і пропонує приєднатися до перегляду.

Надамо слово безпосередньо режисеру.

Видатний шведський режисер Рой Андерссон розповідає про свою нову роботу – філософський фільм "Про нескінченність"Читайте нашу рецензію на фільм: https://bit.ly/30JbeQ6

Опубліковано kinowar.com Четвер, 13 серпня 2020 р.

Прокат стартував 13 серпня. Запрошуємо вас до кінотеатрів.

Читайте також:

Рецензія на фільм режисера “Сидiв голуб на гiлцi, мiркуючи про буття”

10 артхаусних фільмів, від яких глядачі були у захваті

Якщо вам подобається те, що ми робимо, підтримайте наш проект

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі