kinowar.com

Вийшов другий трейлер та постери нового “Термінатора”

Забудьте про третю, четверту та п’яту частини “Термінатора”. Лінда Хемілтон та Арнольд Шварценеггер повертаються у продовженні оригінальної ділогії від Джеймса Кемерона. Важливі лише перший та другий фільми – саме після них розгортаються події стрічки “Термінатор: Фатум”.

Терминатор: Темная судьба

До того ж, продюсером фільму виступає творець легендарних перших двох бойовиків – Джеймс Кемерон. Будемо сподіватися, що під його контролем справи зміняться на краще.

Линда Хэмилтон и Тим Миллер

Режисером виступає Тім Міллер, який створив нового героя 18+ у світі коміксів – Дедпула. Саме фільм про розбишаку у червоному костюмі став режисерським дебютом Міллера. З технічної точки зору Тім далеко не новачок у індустрії: він розробляв стартову заставку для фільма Девіда Фінчера “Дівчина з татуюванням дракона” та для фільма Алана Тейлора “Тор 2”. А отже, з точки зору спецефектів та візуальної подачі питань не має бути. Звісно, “Термінатор” – це не комедійний бойовик, відмінність від “Дедпула” помітна, але майстру неважливо, який саме жанр він відтворює. Головне – вірна концепція та її втілення. Новий трейлер фільму дає надію на те, що концепція може бути цікавою та свіжою.

Лінда Хемілтон знов у ролі брутальної та мужньої Сари Коннор. Саме її не вистачало у попередніх частинах, де “нова” Сара була надто тендітною для боротьби з безжальними машинами.

Линда Хэмилтон Терминатор Фатум

Новий захисник (а точніше, захисниця) та новий термінатор, який буде головним антагоністом, схоже, мають багато якостей, яких ми ще не бачили. Молоді актори мають шанс стати достойною частиною легендарної саги.

ТЕРМІНАТОР: ФАТУМ

ТЕРМІНАТОР: ФАТУМ

ТЕРМІНАТОР: ФАТУМ

ТЕРМІНАТОР: ФАТУМ

Терминатор Фатум

Терминатор Фатум

До вашої уваги також два українських постери фільму.

Термінатор Фатум український постер

Термінатор Фатум постер

Чекаємо на прем’єру наприкінці жовтня.

Терминатор: Темная судьба

Студія: 20th Century Fox

Жанр: фантастика, бойовик, пригоди

Прем’єра: 31 жовтня 2019 року

Продюсер: Джеймс Кемерон

Режисер: Тім Міллер

У ролях: Лінда Гемілтон (“Сара Коннор”), Арнольд Шварценеґґер (“Т-800”), Маккензі Девіс, Дієґо Бонета

Дивіться також:

50 кращих бойовиків всіх часів

Всі фільми Джеймса Кемерона

10 кращих бойовиків Арнольда Шварценеггера

Рецензія на фільм “Термінатор. Генезіс”

Коментарі