kinowar.com

Вийшов трейлер української стрічки «Let it snow» – її покажуть у Европі, Америці та Азії

У мережі з’явився міжнародний трейлер фільму «Let it Snow» режисера Станіслава Капралова

Нещодавно стрічку придбав найбільший у світі дистриб’ютор Lionsgate – про це писали Hollywood Reporter та ScreenDaily. Згодом голова міжнародного сейлз-агенту Arclight Films, Гарі Гамільтон, оголосив про низку нових дистрибуційних угод для українського трилера: стрічку продали до Японії, Греції, Сінгапуру, Африки, країн Близького Сходу та екс-Югославії.

Приголомшливі, широкі засніжені горі служать фоном для історії, яка є повнометражним дебютом для режисера Станіслава Капралова за сценарієм, який він написав спільно з Омрі Роузом.

Сюжет фільму розгортається серед зимових гір. За сноубордисткою, любителькою фрірайду, женеться чорний снігохід з безликим наїзником. Він не просто хоче знищити героїню, він наче драматург, насолоджуючись процесом, розігрує видовищну криваву п’єсу.

Головні ролі у фільмі виконали Іванна Сахно («Шпигун, який мене кинув», «Тихоокеанський рубіж: Повстання»), Алекс Хафнер «Занурення», «Радник») та Тінатін Далакішвілі («Зірка», «Любов з акцентом», «Ебігейл»).

Трилер створено у копродукції України з США та Іспанією. Продюсер фільму – Сергій Лавренюк (Solar Media Entertainment), ко-продюсери Ян Фішер, Роджер Корбі (FishCorb Films) та Станіслав Капралов,  виконавчий продюсер – Маріанна Новікова.

«Це переможний досвід для українського фільму, а також наша перша, та не остання, ко-продукція зі Сполученими штатами і вихід на північно-американський ринок. Ми з нетерпінням чекаємо прем’єру в Україні та можливість показати Let it Snow українському глядачу» – прокоментував продюсер фільму, Сергій Лавренюк

Голова Arclight Films Ґері Гамільтон так прокоментував ці новини: “Ми схвильовані реакцією ринку на” Let it Snow “і ми в захваті від того, що отримали підтримку високо цінованих міжнародних партнерів, щоб донести цю історію до аудиторій у всьому світі. Їхній досвід та спрага поділитися захоплюючим трилером з шанувальниками жанру поставлять фільм для успішних релізів, яких він заслуговує».

«Let It Snow – це сильний та захоплюючий трилер. Широкомасштабні кадри гір, що вкриті снігом, проберуть аудиторію до кісток. Сноубордисти бережіться!» – прокоментував Стен Вертліб з Grindstone Entertainment, компанії Lionsgate.

На території північної Америки фільм вже з 22 вересня вийде в прокат у VOD форматі. Глядачі в Україні побачать фільм взимку.

Читайте також:

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найочікуваніші українські фільми 2020 року

Найкращі українські фільми 2019 року

Найкасовіші українські фільми 2019 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі