kinowar.com

Виробничі плани студії Animagrad на 2019 рік

Студія Animagrad, випустивши минулого року успішний український анімаційний фільм “Викрадена Принцеса: Руслан і Людмила”, не зупиняється на досягнутому і продовжує активно працювати над різноманітним анімаційним контентом. На цей рік заплановані роботи над проектами “Мавка. Лісова пісня”, “Роксолана”, “Академія Храбна” та “Клуб Всезнайків”. Які ж саме виробничі плани студії щодо кожного фільму та серіалу?

Animagrad

Повнометражний анімаційний фільм “Мавка. Лісова пісня”. Поки виробництво знаходиться в активній стадії, студія продовжує розвивати та розширювати Всесвіт Мавки, і сподівається на гучні угоди в розрізі ліцензування та мерчендайзингу.

Мавка

Повнометражний анімаційний фільм “Роксолана”. Це казкова версія зустрічі Роксолани та Сулеймана ще до того, як вони стали тією самою легендарною парою. Історія розкриє секрет тієї сили, завдяки якій все і сталося, і якою досі захоплюється весь світ. Як повідомлялось раніше, цей анімаційний фільм став одним із переможцем першого пітчингу кінопроектів патріотичного спрямування Міністерства культури України. Наразі “Роксолана” знаходиться в девелопменті. На цьому етапі Animagrad працює над арт-розробкою проекту, яка включатиме в себе створення базових елементів мультфільму: арт-біблії, основних персонажів, головних локацій та загальної стилістики. Орієнтовний рік готовності анімаційного фільму «Роксолана» – 2022 рік.

Роксолана

Таким чином, студія Animagrad формує концептуальну лінійку повнометражного анімаційного кіно, яке базується на унікальних, сильних жіночих персонажах з історичною, літературною та етнічною основою. Цими персонажами є героїня популярної поеми-казки – київська княгиня Міла; Мавка – Берегиня та Душа Лісу із драми-феєрії Лесі Українки “Лісова пісня” та з української міфології; султанша Роксолана – реальна історична особа, українська дівчина, яка довгий час правила Османською Імперією разом зі своїм чоловіком – султаном Сулейманом II.

Анімаційний серіал “Академія Храбна”. Абсолютно новий продукт в лінійці Animagrad, і це перша анімація, яка розрахована на аудиторію 16+. Також це перший анімаційний серіальний проект студії, який орієнтується в першу чергу на іноземного глядача. Для девелопмента та просування проекту на міжнародних ринках було укладено угоду про партнерство з ісландською анімаційною студією GunHill (входить до складу Sagafilm), яка випускала анімаційний касовий хіт Ploey (в українському прокаті “Пташині Пригоди”). За жанром “Академія Храбна” буде цікавим та досить нестандартним поєднанням – науковою фантастикою, чорною комедією та пригодами. В центрі сюжету серіалу знаходиться видатний ісландський біохімік-мізантроп, який невиліковно хворий. Єдиний шанс для нього – знайти ліки самому, та часу лишається все менше. Вчений відкриває в Україні академію для обдарованих старшокласників, хоча насправді це лабораторія, де він випробовує саморобні препарати на дітях з високим IQ. Один сезон містиме 12 серій по 22-26 хвилин. В цьому році проект буде знаходиться на етапі девелопменту, братиме участь в іноземних пітчингах, форумах та конференціях.

Анімаційний серіал “Клуб всезнайків” (англійською WhizzKids). Проект пригодницько-освітнього серіалу для дітей молодших класів, як і “Роксолана”, став одним із переможців пітчингу міністерства культури України, що проводився влітку 2018 року. Головними героями мультсеріалу є маленькі хлопчик і дівчинка, які в компанії мудрого професора і собаки-робота переживають неймовірні пригоди та роблять дивовижні відкриття у царині історії, географії, фізики, біології, хімії та інших наук. В 2019-му році буде відбуватись підготовка до виробництва першого сезону, що складатиметься із 26 епізодів по 6 хвилин. До кінця 2020 року планується створити 2 сезони цього анімаційного серіалу, який покликаний розвивати в дітях природний інтерес до науки і навколишнього світу.

Клуб Всезнайків

Animagrad входить до складу FILM.UA Group, є найбільшою в Україні анімаційною студією повного циклу, займається створенням повнометражної та серіальної анімації в технологіях 2D і 3D, а також виконує творчі та технічні завдання в області анімаційного виробництва для партнерів і клієнтів.

Слідкуйте за новинами на сайті Animagrad, Mavka.ua, а також в соцмережах

Коментарі