kinowar.com

Відкрито прийом заявок на участь у четвертій національній кінопремії “Золота Дзиґа”

Прийом триватиме до 22 січня 2020 року

 

З 5 грудня 2019 року і до 22 січня 2020 року триватиме прийом заявок на участь у конкурсі Четвертої Національної кінопремії “Золота Дзиґа”. Для того, щоб подати фільм для участі, необхідно заповнити онлайн-форму на сайті Кіноакадемії.

Взяти участь у конкурсі можуть українські фільми або фільми, створені у копродукції з Україною, та які відповідають таким вимогам:

  • Повнометражні ігрові та анімаційні фільми, які були в українському кінопрокаті хоча б тиждень в період з 01 січня по 31 грудня 2019 року
  • Документальні, короткометражні ігрові, короткометражні анімаційні фільми, які були в українському прокаті хоча б тиждень або брали участь у конкурсі кінофестивалю із історією щорічної діяльності не менше 5 років та наявністю професійного журі в період з 01 січня по 31 грудня 2019 року
  • Усі фільми мають бути субтитровані, озвучені або дубльовані українською мовою

Наприкінці січня буде оголошено довгий список претендентів. Переможців у номінаціях визначають члени Української кіноакадемії та Правління шляхом 2-етапного голосування.

Імена лауреатів Четвертої Національної Кінопремії будуть оголошені під час урочистої церемонії вручення нагород, яка відбудеться 28 квітня 2020 року.

Коментарі