kinowar.com

«Голос Монстра»: перший трейлер

 20.01.2017  Новини, Трейлер

«Голос Монстра» – фільм, що базується на однойменному романі Патріка Несса, що є світовим бестселером. У країнах, де «Голос Монстра» вже вийшов у прокат, фільм став лідером касових зборів, обігнавши «Льодовиковий період», «Бетмена» і «Зоотрополіс». Серед зіркового касту: Сігурні Вівер, Фелісіті Джонс, Ліам Нісон та Льюїс МакДугалл у ролі Конора О’Меллі. Фільм «Голос Монстра» – єдиний у своєму жанрі, що поєднує надзвичайно емоційний сюжет та високоякісні спецефекти від студії авторів «Warcraft», «Гаррі Поттера», «Легенди Г’ю Гласса» тощо.

«Якимось чином люди «забирають» фільм із собою. «Голос Монстра» дає їм змогу замислитись над своїм життям… а це найголовніше, – розповідає режисер стрічки ХУАН АНТОНІО БАЙОНА, – Щойно закінчиться перегляд стрічки, єдине, що Ви почуєте – тиша. Проте всі думають не про фільм, а про самих себе».

Голос Монстра фильм Сигурни Уивер

Пронизлива до глибини душі та повчальна фентезі-історія про хлопчика, який потрапив у складні життєві обставини. Серед них – хвороба його матері. До маленького Конора з його уяви приходить казковий монстр, який допомагає йому боротися з невблаганними обставинами. Надзвичайна історія розповість, чи зможе головний герой перебороти всі життєві негаразди, і до чого приведе дружба з монстром…

голос монстра фильм

«Зворушливий, добре реалізований, пронизаний спецефектами сценарій», – Ерік Кохн, IndieWIRE.

голос монстра фильм

«Голос Монстра»
Оригінальна назва: A Monster Calls
Жанр: фентезі, драма
Режисер: Хуан Антоніо Байона
Країна: Великобританія, США, Іспанія, Канада
Головні ролі виконують: Льюїс МакДугалл, Сігурні Вівер, Фелісіті Джонс, Тобі
Кеббелл та Ліам Нісон у ролі Монстра.
Рік: 2016. Старт прокату в Україні: 02.03.2017

голос монстра фильм

Коментарі