kinowar.com

Еротичний короткий метр «Порядна львівська пані» з’явився у вільному доступі

За останні роки українське кіно почало стрімко розвиватися. Підтвердження цьому – гучні прем’єри, які окупаються і заробляють. Попри стереотипне враження, що наша національна творчість має характер «страждань», українські фільми розвиваються в різних жанрах – зокрема, в комедійному і навіть в еротичному. Перший український еротичний короткий метр «Порядна львівська пані» нещодавно зявився у вільному доступі.

«Порядна львівська пані» – це еротична комедія за мотивами однойменної книги відомої української письменниці Люби Клименко. Режисер стрічки – Наталя Пасеницька, автор сценарію – Марина Меднікова, продюсер – Юрій Мінзянов, виробництво Kristi Films. Саме цей проект став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно і отримав державну фінансову підтримку.

Головна героїня стрічки – сучасна інтелігентна жінка Пенелопа (Анастасія Карпенко). Вона живе у Львові і працює в архіві. Життя Пенелопи складається за звичною схемою «родина – робота». Все порядно, культурно, чемно і… нестерпно нудно! Втім, одного дня до архіву приїжджає молодий доктор наук Дмитро Остромирський (Володимир Губанов). Зустріч героїв викликає справжній вибух та шалені пристрасті. І життя порядної львівської пані Пенелопи змінюється в мить.

У кадрі глядач побачить витончену еротичну естетику, без надмірностей і вульгарності – образні аналогії, натяки, сексуальні звуки і оголене тіло, а також моменти близькості.

«Складно бути першопроходцями, ще й у такій відвертій для нашої ментальності темі. Але ми намагалися показати пристрасть і секс красиво, чуттєво і не пошло. І думаю, що це вдалося на сто відсотків! В основі – дуже життєва і, насправді, світла історія, яка говорить про те, що потрібно жити власним життям, а не нав’язаним комсь ззовні. Дуже хочеться, щоб про «Порядну львівську пані» дізналося якомога більше людей», – ділиться режисер Наталя Пасеницька.

Дивіться еротичну короткометражку “Порядна львівська пані” на відео нижче.

Читайте також:

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найочікуваніші українські фільми 2020 року

Найкращі українські фільми 2019 року

Найкасовіші українські фільми 2019 року

Долучайтеся до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі