kinowar.com

Зйомки короткометражного фільму “Тихіше!”

Короткометражний фільм “Тихіше!” це історія де звичайному викладачу літератури доведеться обирати, що зберегти – свою репутацію чи гідність

Ми завжди підтримуємо українське кіно, до того ж коли його знимає група ентузіастів без грошей. Сценарист Олег Бородай довгий час працює в рекламі та має чималий досвід у зйомках відео для найбільших клієнтів на ринку. Але творча людина завжди хоче більшого – і тепер він з товарищами планує зняти короткий метр.

Тихіше! короткий метр

Це не просто намір, сценарій до цієї короткометражки вже отримав декілька престижних нагород: на Global India International Film Festival – за найкращі діалогі, New York International Screenplay Awards (найкращий сценарій короткометражного фільму – 1 місце), відзнака жюрі на Thinking Hat Fiction Challenge. Декілька разів скріпт ставав півфіналістом і фіналістом інших міжнародних кінофорумів.

Тихіше! короткий метр

Для реалізації команді без грошей не вистачає єдиного – грошей. Усе інше є – запал, досвід, ідея, команда, план. А отже ви також можете долучитися до створення нового українського кіно. Для цього потрібно перейти за посиланням: https://razomgo.com/projects/quietshort

Після внеску ви маєте змогу отримати плюшки від творців фільму – від згадки у титрах до персонального кольорового портрету та навіть участі у зйомках. На даний момент зібрано 44 850 гривень, усього потрібно зібрати 250 000 гривень. Приєднуйтеся, талановиті люди варті вашої підтримки!

Тихіше! короткий метр

Докладніше про проект, історію, задум та підготовку за посиланням

Тихішне! Короткометражний фільм постер

Коментарі