kinowar.com

З’явився тизер до психологічної драми «Свято збору урожаю»

З’явився тизер до психологічної драми «Свято збору урожаю». Режисеркою майбутнього фільму стане Тамара Трунова, головна режисерка Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра, для якої цей проєкт – дебютний. Сценарій написав молодий письменник Мирослав Лаюк, а продюсеркою виступила Іванна Дядюра, відома за роботою у фільмі «Кіборги».

Проект здійснювався за підтримки Українського культурного фонду. В його основі – історія життя жінки, яка втратила дитину, але отримала можливість розпочати нове життя. У зв’язку з прийняттям великої спадщини, героїня перебирається у заміський будинок, де під час пограбування отримує травму, після якої починає вірити у власну вагітність. Паралельно відбувається історія боротьби за її прихильність між можливими спадкоємцями. «Свято збору урожаю» – це історія про сліпоту перед бажанням наживи, перед небажанням бути залученими у проблеми інших людей, це історія про відчай, тотальну самотність і жорстокість найрідніших, але водночас і про джерела сили, про стійкість, про віру до кінця і про, можливо, чудо.

Свято збору урожаю

Цей проєкт став своєрідною творчою лабораторією, де, з одного боку, виступили дебютанти, які працювали у суміжних сферах (режисерка і сценарист), а з іншого боку, фахівці, які брали участь у розробці відомих українських стрічок останнього часу – «Плем’я», «Захар Беркут», «Кіборги» тощо. Над проєктом працюють: оператор Юрій Король, художник-постановник Влад Одуденко, акторка Ірина Мак, режисер монтажу Валерій Козлітинов та інші.

Фрагмент сценарію можна прочитати за посиланням 

Також читайте:

10 найкращих фільмів часів Незалежності

Коментарі