kinowar.com

Кейсі Аффлек переживає пост-апокаліпсис з дочкою у власному фільмі “Світло мого життя”

 14.08.2019  Новини, Трейлер

Після майже 10 років, що минули від виходу режисерського дебюту Кейсі Аффлека ( “Я досі тут”, з Хоакіном Феніксом у головній ролі), він повернувся з пост-апокаліптичною драмою “Світло мого життя”.

Світло мого життя

Стрічка вперше демонструвалась у лютому цього року на Берлінале. Після показу провідні критики захоплювались режисерською роботою Аффлека та окремо звернули увагу на винятковий перформанс Анни Пньовскі, яка виконувала роль доньки героя Аффлека.

Раді представити вам український трейлер стрічки «Світло мого життя». Реліз 5 вересня.

Десять років тому таємнича епідемія знищила майже все жіноче населення Землі. Тепер світ належить чоловікам, а небагатьох, хто вижив жінок містять в охоронюваних бункерах. Рег – єдина дівчинка, що залишилася на свободі. Разом з батьком вони ховаються в лісовій глушині, намагаючись зберігати людську подобу. Багато років батькові вдається приховувати стать дитини, але що робити, коли дівчинка стає дівчиною?

«Світло мого життя» – це історія справжньої батьківської любові.

Світло мого життя

Рік: 2019

Країна: США

Жанр: постапокаліптичний трилер, драма

Режисер: Кейсі Аффлек («Я все ще тут»)

Актори: Кейсі Аффлек («Інтерстеллар», «Прощай, дитинко, прощай», «Манчестер біля моря», «Як боязкий Роберт Форд убив Джесі Джеймса», «В гонитві за Емі»), Анна Пньовскі, Елізабет Мосс ( «Перерване життя», «Квадрат»), Том Бауер («Поллок», «Божевільне серце», «Міцний горішок 2», «Серця в Атлантиді», «Північна країна»)

Продюсер: Тедді Шварцман («Гра в імітацію», «Ферма «Мадбаунд», «Останнє слово», «Повернути Бена»)

Оператор: Адам Аркпоу ( «Тренер», «Світло в океані», «Макбет», «Справжній детектив», «Плоть і кістки»)

Коментарі