kinowar.com

Комедія «Подвійні життя» з Жюльєт Бінош виходить у прокат

 04.05.2019  Новини

9 травня в український прокат виходить трагікомедія «Подвійні життя» з Жюльєт Бінош та Гійомом Кане.

Doubles vies

Герой фільму, Ален, – успішний паризький видавець, щосили намагається пристосуватися до цифрової революції. Він має серйозні сумніви з приводу нового рукопису Леонара, одного зі своїх давніх авторів. Селена, дружина Алена, відома театральна актриса, дотримується протилежної думки.

Головні ролі в «Подвійних життях» виконали зірки французького кіно Гійом Кане, Жюльєт Бінош і Венсан Макен. Це третя спільна робота Ассаяса та Бінош після стрічок «Літній час» і «Зільс-Марія».

Doubles vies

Олів’є Ассаяс – один із найтитулованіших режисерів сучасного французького кінематографа, п’ятиразовий учасник основної конкурсної програми і володар премії за найкращу режисуру Каннського кінофестивалю. Лауреат премії «Золотий глобус» за найкращий мінісеріал («Карлос»).

Спочатку фільм було названо «E-book», однак згодом Ассаяс відмовився від цієї назви як від надто «технологічної та холодної». За словами режисера, він хотів зняти фільм не стільки про те, як функціонує світ у цифрову епоху, а про те, як ці зміни впливають на людей – в особистому, емоційному, гумористичному аспекті.

Світова прем’єра стрічки відбулася в рамках основної конкурсної програми Венеціанського кінофестивалю. В Україні фільм був вперше показаний в рамках допрем’єрних показів Французької весни.

Трагікомедія «Подвійні життя» виходить в український прокат 9 травня.

Коментарі