kinowar.com

Крістіна Агілера випустила нову оригінальну пісню «Loyal Brave True» та переспівала пісню «Reflection» для фільму «Мулан»

Крістіна Агілера випустила нову оригінальну пісню «Loyal Brave True» та переспівала пісню «Reflection» для нового фільму «Мулан» від Disney

Крістіна Агілера, співачка та авторка пісень, володарка мультиплатинових альбомів та найвідоміших музичних нагород, виконала нову оригінальну пісню «Loyal Brave True» та «Reflection (2020)» для фільму «Мулан» від Disney. «Loyal Brave True» уже доступна для прослуховування. Пісню написали Джеймі Гартман, Гаррі Ґреґсон-Вільямс, Розі Ґолан та Біллі Кребтрі, а продюсером став Джеймі Гартман.

Президент Walt Disney Studios, який керує напрямком музики та саундтреків, Мітчел Лейб сказав: «Крістіна – одна з найкрутіших вокалісток усіх часів. Ще у 16-річному віці вона виконала пісню «Reflection» в анімації «Мулан». І це стало помітною віхою в історії музики та стартовим майданчиком для її неймовірно успішної музичної кар’єри. Уже скоро фільм «Мулан» стартує в кінотеатрах, і Крістіна привносить свій талант та роки зростання як артистки в фільм, переспівавши «Reflection» та виконавши нову пісню «Loyal Brave True». Я думаю, що ці пісні відгукнуться у серцях сьогоднішніх глядачів так само потужно, як 22 роки тому».

Ось що говорить Крістіна Агілера: «Стрічка «Мулан» та пісня «Reflection» співпали з підписанням мого першого музичного контакту. Це просто неймовірно – мати можливість повернутись до такої чудової історії, повної сили та смислів. І ці смисли пережили випробування часом, адже вони про те, щоб залишатись вірними самим собі, бути справжніми та вчитись бути безстрашними. Моя нова пісня «Loyal Brave True» – це баланс між вразливістю та силою».

Крістіна Агілера Disney

Коли імператор Китаю видає указ про те, що один чоловік з кожної сім’ї має служити в Армії Імператора для захисту країни від Північних загарбників, Фа Мулан, найстарша дочка почесного воїна, вирішує зайняти місце хворого батька. Вона переодягається у чоловіка, Па Жу, та проходить складний шлях для того, щоб зміцнити внутрішню силу та віднайти істинне призначення. Цей шлях перетворить її на справжнього воїна і принесе повагу вдячних співвітчизників…та гордого батька. стрічка «Мулан», знята режисером Нікі Каро, має зірковий інтернаціональний каст. Фільм заснований на поемі «Балада Мулан».

Фільм «Мулан» від Disney стартує в українському прокаті 26 березня.

Читайте також:

Найочікуваніші голівудські фільми 2020 року

Найочікуваніші європейські фільми 2020 року

Найочікуваніші серіали 2020 року

Коментарі