kinowar.com

Масштабний івент DC FanDome пройде в серпні

 17.06.2020  Новини

Масштабна 24-годинна віртуальна подія перенесе вас у Всесвіт DC до акторів, творців фільмів, серіалів, ігор та коміксів.

DC FanDome

22 серпня 2020 року о 20:00 за Києвом Warner Bros. запрошує фанів на DC FanDome – безкоштовний віртуальний захід. Протягом 24 годин на DCFanDome.com ви дізнаєтесь багато новин та анонсів про ігри, фільми, серіали та комікси та почуєте багато цікавого від зірок та творців таких стрічок як «Аквамен», «Бетмен», «Чорний Адам», «Диво-Жінка 1984» (виходить в прокат 2 жовтня 2020 року), «Флеш», «Загін самогубців» та інших фільмів і серіалів.

DC FanDome також порадує ексклюзивними роликами та зануренням у тематичний світ для прихильників фільмів і серіалів, геймерів та читачів коміксів.

Енн Сарнофф, CEO Warner Bros.: «Фани всесвіту DC – унікальні. Понад 85 років герої DC надихають світ, а їхні історії – розважають. І ця масштабна віртуальна подія дозволить кожному зануритись у всесвіт DC: без черг, без квитків, без обмежень. У рамках DC FanDome ми можемо запропонувати фанам з усього світу такий захоплюючий та неповторний спосіб стати ближчими до улюблених героїв DC та акторів і авторів, які втілюють їх у життя на екранах та сторінках книжок».

У партнерстві з Talenthouse, DC FanDome також закликає брати участь у конкурсі талантів. Показуйте свій косплей, грим, тату чи навіть власну Бетпечеру, зареєструвавшись на create.DCFanDome.com – і увесь світ побачить ваші роботи під час події.

На юних прихильників Всесвіту DC чекає чимало цікавих подій на DCKidsFanDome.com.

Про усі деталі та новини можна дізнатись на DCFanDome.com.

Реєструйтесь на спеціальному порталі для ЗМІ, щоб першими дізнаватись про усі новинки www.dcpressportal.com.

Читайте також:

Усі фільми всесвіту DC, ранжовані від найгіршого до найкращого

Усі фільми всесвіту Marvel, ранжовані від найгіршого до найкращого

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі