kinowar.com

Мелодрама «Привиди Ісмаеля» з Матьє Амальріком та Маріон Котіяр вийшла у прокат

 02.09.2017  Новини, Трейлер

Фільм-відкриття 70 річниці Каннського кінофестивалю викликав неабиякий резонанс у пресі, а прямопротилежні відгуки критиків сприяли ще більшому зростанню інтересу до стрічки. Нарешті загадкова мелодрама «Привиди Ісмаеля» дісталася і українського прокату.

Найамбітніший і глибоко особистий проект французького режисера Арно Деплешена («Різдвяна історія», «Три спогади моєї юності») зібрав надпотужний акторський склад. У головних ролях володарка Оскара Маріон Котіяр, муза Фон Трієра Шарлотта Генсбур, улюблений злодій 007 Матьє Амальрік та зірка «Мрійників» Бертолуччі Луї Гаррель. Всі четверо є лауреатами премії Сезар. Для Амальріка “Привиди Ісмаеля” стали третьою спільною роботою з Деплешеном, а Маріон Котіяр опинилася на одному майданчику з режисером удруге.

Марион Котийяр

Привиди Ісмаеля, за словами режисера, – це «пять фільмів в одному». Головна історія розгортається навколо любовного трикутника:  втрачене багато рокiв тому велике кохання режисера  несподівано повертається в момент, коли фокус його життя тільки-но змістився до нової музи.

Часом серйозна, часом комічна, але у жодному разі непередбачувана мелодрама сповнена глибокого психологізму і рефлексії. Характери персонажів часто перегукуються як з класичними творами, так і з власними фільмами і, навіть, біографією Деплешена. Так, наприклад, колишня Ісмаеля Карлотта (Маріон Котіяр) є прямою відсилкою до героїні “Запаморочення” Хічкока.

Арно Деплешен відомий емоційними мелодрамами та імпульсивними персонажами. Як і в попередніх фільмах режисера, герої опиняються у пастці свого минулого. Який фінал автор фільму вигадав для них цього разу – можна побачити у кінотеатрі вже сьогодні. Міста прокату: Київ, Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Луцьк, Cуми, Маріуполь, Ужгород, Хмельницький, Буча, Стрий.

Коментарі