kinowar.com

«МИКИТА КОЖУМ’ЯКА» ВСТАНОВЛЮЄ НОВІ РЕКОРДИ У МІЖНАРОДНОМУ ПРОКАТІ

Першими міжнародними країнами, де глядачі побачили «Микиту Кожум’яку», стали Польща та Туреччина.

За перший вікенд перший український повнометражний анімаційний фільм зібрав у міжнародному прокаті 637,023 PLN (4, 350 млн. грн.) у Польщі та 423.552,43 TL (3,071 млн. грн) у Туреччині, а кількість глядачів склала понад 70 тисяч.

никита кожемяка кадр 3

«Ми дуже хвилювалися, як міжнародний глядач сприйме український мультфільм, адже для України це перший досвід. Перші відгуки дуже позитивні, тому ми з нетерпінням чекаємо, як відреагують на нашого Микиту в інших країнах!» – Дмитро Бєлінський, продюсер мультфільму «Микита Кожум’яка».

никита кожемяка кадр 5

«В сюди діти правильно сприймають добре, смішне й хороше. Вони сміються і переживають за героїв, як і українські дітлахи. Наприклад, переживали, щоб Микита не повірив відьмі», розповів режисер мультфільму Манук Депоян.

Микита Кожум'яка трейлер

Наступні країни, куди помандрує «The Dragon Spell», саме така назва мультфільму в міжнародному прокаті, це В’єтнам, країни Балтії, Казахстан і Угорщина.

Микита Кожум'яка трейлер

Нагадаємо, що «Микита Кожум’яка» за перший вікенд в Україні зібрав понад 5 млн. грн., а в цілому за прокат 12 млн. грн., і його побачило понад 200 тис. українських глядачів.

 

Коментарі