kinowar.com

Між нами, дівчатами: італійська комедія в прокаті з 7 березня

 06.03.2019  Новини, Трейлер

Лучія і Марія товаришують ще зі школи. Вони настільки різні, що не можуть одна без одної. Лучія — правильна і сувора, Марія — яскрава і позитивна. Те саме й в особистому житті: Лучія поставила хрест на особистому житті після невдалого шлюбу, а Марія готова пустити у ліжко першого ліпшого.

Все змінюється, коли у житті подруг з‘являється 19-річний Лука. Бешкетлива комедія Крістіни Коменчині розкриває усі грані жіночої дружби, перегортає з ніг на голову звичний хід подій.

Нова комедія від режисерки, сценаристки і письменниці Крістіни Коменчіні («Звір у серці», «Латинський коханець», «Радощі інтимного життя» та інші), доньки класика світового кінематографа Луїджі Коменчіні, представляє свіжий погляд на одвічну проблему жіночої дружби та суперництва у коханні. З гумором і розумінням Коменчіні відповідає на делікатні питання, з якими стикалась у стосунках будь-яка жінка, і відповіді на які чоловікам знати не варто.

Між нами, дівчатами

В основі сюжету — відома комедійно-психологічна п‘єса Крістіни Коменчіні «Сцена»/La scena.
У фільмі всі грані пошуку жіночої ідентичності розкриваються в емоційному тандемі італійських зірок Паоли Кортеллезі («Жінки проти чоловіків», «Чоловіки проти жінок», «Декамерон» та інші) і музи Паоло Вірдзі, власниці премії «Давид ді Донателло», Мікаели Рамаццотті («Щасливі роки», «Докази злочину», «Все життя попереду» та ін.). Головну чоловічу роль виконала молода зірка європейського кіно Едуардо Вальдарніні, який здобув світову славу після серіалу «Субура».

Комедія «Між нам, дівчатами» отримала спеціальну премію за кращі жіночі ролі на кінофестивалі ICFF Italian Contemporary Film Festival, була номінована у категоріях «Краща жіноча роль» і «Краща комедія року» на кінофестивалі Premio Kineo «Diamanti al Cinema Italiano», отримала номінацію за візуальне рішення і музику на Premio La Pellicola d’Oro, а також взяла участь ще у 13 італійських та європейських кінофестивалях.

Між нами, дівчатами

Премії і номінації

ICFF Italian Contemporary Film Festival
Winner Best Supporting Actress
Premio Kineo
Nominee Best Supporting Actress
Diamanti al Cinema Italiano
Nominee Best Supporting Actress
La Pellicola d’Oro
Nominee Best Supporting Actress

Режисер Крістіна Коменчині
Сценарий Джулія Календа, Крістіна Коменчині, Паола Кортеллезі
Продюсер Марко Кіменц, Джованні Стабіліні
Оператор Італо Петріччоне
Композитор Андреа Фаррі

У головних ролях:
Паола Кортеллезі
Мікаела Рамаццотті
Едуардо Вальдарніні
Елеонора Данко

Країна: Італія
Рік: 2017
Жанр: комедія
Тривалість: 93 хв
Вікове обмеження: 16+

Коментарі