kinowar.com

Найкращий документальний фільм року виходить онлайн

1 лютого на платформі «Такфлікс» відбудеться онлайн-прем’єра комунальної трагідкомедії Надії Парфан «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго».

Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго

Фільм буде доступний на сайті takflix.com протягом місяця. Ціна одного перегляду становить 50 гривень. Онлайн-квиток відкриває доступ до фільму в будь-якій точці світу. Іноземні глядачі можуть дивитися стрічку мовою оригіналу з англійськими, французькими чи польськими субтитрами.

«Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго» – повнометражний документальний дебют Надії Парфан. Фільм розповідає про хор, у якому співають диспетчери, ремонтники, слюсарі й бухгалтери комунального підприємства. Початок опалювального сезону вносить корективи у графік репетицій і ставить перед комунальниками все складніші випробування. Події фільму розгортаються на тлі котелень і виробничих цехів та показують несподівану поезію комунальних буднів: взаємини зі споживачами, аварійні виїзди та народний спів. Саундтрек фільму створила українська електронна артистка Grisly Faye (Марго Кулічова).

Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго

У жовтні фільм отримав приз «Кіноколо» від Спілки кінокритиків України як найкращий документальний фільм 2019 року. Дебют Надії Парфан також став першим українським документальним фільмом, який придбав японський телеканал NHK – найбільший телевізійний мовник у Південно-Східній Азії. У лютому разом із глядачами «Такфліксу» фільм зможуть подивитися 50 мільйонів азійських домогосподарств.

«Співає…» стане другим фільмом на «Такфліксі» – новій онлайн-платформі, що створена для легального перегляду українського кіно.

Партнери проєкту: НВ86PROKAT

Коментарі