kinowar.com

Перші кадри фантастичного фільму «Титан» з Семом Уортінгтоном у головній ролі

 27.02.2018  Новини, Трейлер

До вашої уваги перші кадри фантастичного фільму режисера Леннарта Раффа «Титан» з Семом Уортінгтоном у головній ролі.

Титан

Всесвітню популярність Сем Уортінгтон отримав завдяки головним ролям у фільмах «Аватар», «Битва Титанів» і його продовження «Гнів титанів», «Термінатор: Спасіння», «На грані» та «З міркувань совісті».

Титан

Компанію на майданчику актору склали: Стівен Крі ( «Темні часи», «Маліфісента», «300 спартанців»), Тейлор Шилінг ( «Щасливчик», «Операція Арго»), Том Уілкінсон, Агнесс Дейн, Корі Джонсон та інші.

Титан

У центрі сюжету фільму «Титан» опиняється американський пілот на ім’я Рік (Сем Уортінгтон). Він стає учасником експерименту, в ході якого вчені планують створити новий вид людей, здатний вижити в екстремальних умовах на планеті Титан. Однак, ставши надлюдиною, Рік піддає смертельної небезпеки не тільки себе, але і все людство.

Титан

Цікаві факти про фільм

·         Зйомки фільму «Титан» проходили на острові Гран-Канарія, який також відомий як «мініатюрний контітент» через різноманітність ландшафту і мешканців. Фактично вся західна половина острова є біосферним заповідником ЮНЕСКО.

·         «Титан» став третім фільмом, знятим на Канарських островах з Семом Уортінгтон в головній ролі, після картин «Битва Титанів» і «Гнів Титанів». Незважаючи на назву і місце зйомок, фільм «Титан» ніяк не пов’язаний з двома іншими роботами актора.

·          У зйомках фільму «Титан» взяли участь понад 100 солдатів іспанської армії і більше 20 машин бойової техніки.

·         Столиця острова Гран-Канарія Лас-Пальмас-де-Гран-Канарія, де також проходили зйомки фільму, в 1996 році була визнана найкращим містом з найкращими в світі кліматичними умовами.

Титан

​В Україні прем’єра запланована на 12 квітня 2018 року.

Титан

Титан

Коментарі