kinowar.com

ПРЕЗЕНТАЦІЇ ПРОЕКТІВ MARVEL В РАМКАХ ФЕСТИВАЛЮ COMIC-CON У САН-ДІЄГО

У минулі вихідні у Сан-Дієго (США) відбувся щорічний фестиваль Comic-Con, який вже понад півстоліття вважається найгучнішою подією у світі коміксів, фантастичних і пригодницьких фільмів, фільмів жаху, відеоігор, а також іграшок і сувенірів, які зображають героїв коміксів. На фестивалі відбулася презентація майбутніх проектів від MARVEL.

Фільм MARVEL «Доктор Стрендж» представили творці і виконавці головних ролей: Бенедикт Камбербетч, Рейчел МакАдамс, Тільда Свінтон, Чиветел Еджіофор, Мадс Міккельсен, Бенедикт Вонґ, режисер Скотт Дерріксон, а також голова Marvel Studios Кевін Файгі.

Доктор Стрэндж Comic Con

Довгоочікуваний блокбастер від MARVEL «Доктор Стрендж» в українському прокаті з 3 листопада 2016 року.

Доктор Стрэндж Comic Con

Доктор Стрэндж Comic Con

Однією з найяскравіших презентацій стала панель, присвячена блокбастеру MARVEL «Вартові Галактики 2». Голова Marvel Studios Кевін Файгі і режисер фільму Джеймс Ганн запросили на сцену Кріса Пратта (Пітер Квілл/Зоряний Лицар), Зоуї Салдану (Гамора), Дейва Батісту (Дракс), Карен Гіллан (Небула), Майкла Рукера (Йонду), а також виконавців нових персонажів Пом Клементьєфф (Ментіс), Елізабет Дебікі (Айєша) і неповторного Курта Рассела, ім’я героя якого не розголошується.

Стражи Галактики 2 Comic Con

Друга частина одного з найбільш очікуваних блокбастерів з’явиться на великих екранах у травні 2017 року.

Стражи Галактики 2 Comic Con

Крім того, Кевін Файгі оголосив про відкриття в тематичному парку Disney California Adventure атракціону «Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT!», який перенесе всіх гостей в музей Колекціонера. У ньому зберігаються всі екзотичні знахідки, зібрані у найвіддаленіших куточках Всесвіту, серед них і його останній трофей – Вартові Галактики у повному складі! Єнот Ракета готує план втечі, і йому потрібна допомога відважних відвідувачів атракціону, щоб втекти з неволі. Відкриття атракціону заплановано на літо 2017 року.

Також в рамках великої презентації проектів студії MARVEL були представлені фільми «Black Panther» і «Captain Marvel» – релізи заплановано на 2018 і 2019 роки відповідно.

Кевін Файгі та режисер фільму «Black Panther» Райан Куглер оголосили акторський склад майбутнього релізу: Чедвік Боузман в ролі Чорної Пантери, Майкл Б. Джордан в ролі Еріка Кілмонґера, Люпіта Ніонго у ролі Накіі, а також Данай Гуріра в ролі Окойє.

Черная Пантера Comic Con

Чудова новина для всіх шанувальників таланту володарки премії «Оскар» Брі Ларсон – саме вона зіграє роль легендарної Керол Денверс в довгоочікуваному фільмі MARVEL «Captain Marvel»

Стражи Галактики 2 Comic Con

 

Коментарі