kinowar.com

Прем’єра нової гри з зануренням «Futurism» від компанії Mystery Play на Арт-завод Платформа

Весь світ – театр, а люди в ньому – актори

Ні, це не цитата з чергового гучного бестселера. Це – прем’єра наймасштабнішої імерсивної постановки в Україні «Futurism» від компанії Mystery Play, де результат подій залежить тільки від дій учасників.

«Futurism» – це імерсивне шоу, або “гра з зануренням”, де глядач грає головну роль, в буквальному розумінні стає учасником та повноправною діючою особою того, що відбувається. Сюжет проекту заснований на безлічі фільмів, книг та серіалів, відомих кожному з нас. Це збірний образ майбутнього.

Перед початком гри, учаснику надається право вибору угрупування: капіталісти, вчені або антиглобалісти. Детальніша інформація про кожну з груп, включаючи рекомендації щодо костюма героя, знаходиться в особистому кабінеті, доступ до якого відкривається після реєстрації. Кожна команда має свою філософію, цінності та погляди на майбутнє. До тих пір, поки не відбудеться головна подія. Подія, яка переверне хід гри, і, після якої, одна з груп візьме повний контроль над ситуацією, розвиваючи її за власним сценарієм.

Це не просто гра. Це – соціально-значущий проект, в якому будуть порушені такі теми, як забруднення навколишнього середовища та утилізація відходів, особливості та ризики Штучного Інтелекту, що стрімко вступає в наше життя, і посилення впливу онлайн комунікацій, плавно поневолюючих соціум.

«Futurism» – це понад рік підготовки, десятки акторів і півтори тисячі квадратних метрів території. Крім ігрових локацій, вас чекає зона бару, де завжди можна перевести подих міцними (і не дуже) напоями. До слова, сцена також не залишиться без уваги – там будуть відбуватися професійні танцювальні та вокальні номери, а відео проекції та інші спецефекти додадуть таємничості і яскравості всьому що відбувається.

Здається, ми забули сказати про головне. Гра відбудеться на території креативного кластера Арт-завод Платформа, за розкладом і квитками проходьте на сайт: futurism.mysteryplay.com.ua. Найближче занурення – 6 вересня.

Ви готові до створення власного майбутнього? Тоді шукайте костюм, збирайте однодумців та ставайте першими учасниками наймасштабнішого імерсивні шоу в Україні!

Режисер Ігор Беліц, сценарист ігрової частини Максим Миклашевський, дизайн приміщення і декорації розроблялися студією «Fact Art», музика створювалася композитором і співачкою «Grisly Faye», продюсери проекту Юлія і Андрій Копилови.

Читайте також:

Найкращі фільми за мотивами комп’ютерних ігор

Коментарі