kinowar.com

Психологічний трилер “Вечеря” з Річардом Гіром в прокаті з 8 березня

 05.03.2018  Новини, Трейлер

Фільм Орена Мувермена “Вечеря”, що знятий за міжнародним бестселлером Германа Коха — психологічний триллер про жорстке протистояння двох пар за вишукано накритим столиком дорогого ресторану.

Майстерна камера оператора Боббі Буковськи, що в медових тонах знімає схожий на покинуту віллу ресторан, створює одночасно декадентську та моторошну атмосферу. Додатковий саспенс фільму додає неймовірний саундтрек, в якому майже 70 музичних тем — більше, ніж в багатьох кіном’юзиклах.

Вечеря Річард Гір

У “Вечері” поєднуються декілька жанрів: дотепна сатира на суспільство споживання, чорна комедія про сучасну сім’ю, соціальна драма про розшарування суспільства, про жорстокість, расизм, і, звісно, напружений трилер. Муверман так висловився про основну ідею сценарію: “Феномен нашого часу полягає в тому, що ми живемо в постгуманістичному суспільстві і вперто не бажаємо визнавати людську природу тих, хто не входить в наше плем’я”.

Вечеря Ребекка Холл

Один вечір в ресторані. Дві сім’ї за столом — подружжя майбутнього губернатора Стена Ломана та його брата Пола. Вишукана вечеря перетворюється на поле бою, а доля дітей — в розмінну монету. Як далеко здатен зайти батько з метою захисту сина, який вчинив злочин?

Вечеря Лора Лінні

У головних ролях:
Річард Гір («Хатіко», «Красуня», «Чикаго»)
Лора Лінні («Шоу Трумана», «Життя Девіда Гейла»)
Стів Куган («Филомена», «Рубі Спаркс»)
Ребекка Холл («Престиж», «Вікі Крістіна Барселона»)

Вечеря Стів Куган

Режисер: Орен Муверман (Берлінський кінофестиваль, «Вечеря» номінація; Оскар, кращий сценарій «Посланник» номінація; Берлінський кінофестиваль, «Посланник» перемога)
Сценарій: Орен Муверман, Герман Кох
Автор роману: Герман Кох
Продюсери: Калдекот Чубб, Лоуренс Інгла, Едді Вайзман
Оператор: Боббі Буковскі

Вечеря Стів Куган

Країна: США
Рік випуску: 2017
Жанр: трилер, драма, детектив
Вікове обмеження: 16+
Тривалість: 120 хв

Вечеря Стів Куган

Коментарі