kinowar.com

Розпочався набір учасників на Сomic Con Ukraine 2020

Сomic Con Ukraine оголосив набір видавців, художників, косплеєрів, танцорів та учасників маркету

Міжнародна конвенція коміксів та поп-культури Comic Con Ukraine розпочала прийом заявок учасників. 

Comic Con Ukraine 2019 Кристофер Ллойд

Фото: Информатор

Минулого року фестиваль приймав учасників та гостей з України, Польщі, США, Британії, Угорщини, Греції, Колумбії, Чилі, Шотландії, Чехії, Турції, Білорусі, Росії. На головній сцені за право представляти Україну на найпрестижнішому міжнародному фестивалі косплею в Японії боролися більше 1000 косплеєрів та разом з 400-ма фанатами к-поп змагались за призовий фонд в 100 000 грн. Свої роботи показали 130 українських та іноземних художників. В зоні коміксів 14 видавництв анонсували понад 40 новинок та розпочали 30 стартів продажу коміксів. Найбільший гік-маркет налічував більше 80 тематичних учасників, заявок на Cosplay Dog Show було близько 60, а фото-зон за 50.

Comic Con Ukraine 2019 Дэнни Трехо

Фото: Информатор

«Проте ми впевнені, що Арт-завод Платформа здатен вмістити більше і ми прагнемо зібрати ще більше однодумців та зірок на нашому фестивалі» – кажуть організатори. 

Сomic Con Ukraine цьогоріч заплановано на 5 та 6 вересня. На підготовку робіт, номерів, костюмів та стендів потрібен час, тому 1 травня відкрились форми для учасників Комікс-зони та зони Фанатських стендів, Алеї художників, Cosplay & Cover Dance Show, фотографів, блогерів, в зону настільних ігор та маркету. А з 8 червня розпочнеться реєстрація на Dog Cosplay Сontest.

Комікс-зона – це територія видавців мальованих історій, прекрасна нагода презентувати свої друковані видання. Термін подачі заявок: з 13 квітня до 1 липня включно.

Видавництвам — bit.ly/ccu_publishers

Комікс-зона Комик кон Украина

Шанувальники Cosplay & Cover Dance Show позмагаються за призовий фонд у розмірі 100 000 грн. Прийом заявок для сценічного та «позасценічного» косплею відкрито з 1 травня до 31 липня 2020 року включно. 

Косплей — comiccon.ua/pravyla-dlya-kospleyerov

Cover Dance — comiccon.ua/pravila-dlya-k-pop

Comic Con Ukraine 2019 Спайдермен

Фото: Информатор

Показати свої роботи на Алеї художників може кожен бажаючий, хто створює в тематиці гік-культури. 

Художникам — bit.ly/ccu_artists

Заявки до участі в маркеті на гік тематику приймаються до 1 липня.

Маркет: bit.ly/ccu_market

Запрошуються провідники в світ настільних ігор: розробники, клуби та крамниці.  

Настільні ігри: bit.ly/ccu_boardgames

Реєстрація фанатських стендів розпочата з 1 травня до 1 липня включно.

Фанатські стенди: bit.ly/ccu_exhbstands

Comic Con Ukraine

Саме на Comic Con Ukraine приїжджали Денні Трехо, Крістофер Ллойд, Джон Ріс Девіс, Брайан Декарт та Джон Ромеро, а цього року одним із гостей очікується Maul Cosplay. Саме тут обидва дні виступатимуть українські концептуальні гурти. Саме на Comic Con Ukraine можно побачити унікальне дійство косплей-дефіле червоною доріжкою за участю собак Dog Cosplay Сontest. Саме на Comic Con Ukraine чергу займають за 2 години до відкриття і залишаються на локації до вечора 30 тис гостей. 

Акредитація для блогерів, фотографів та ЗМІ на сайті: cutt.ly/6ybV5OH

Щоб слідкувати за іншими анонсами Comic Con Ukrainian долучайтесь до Facebook, Instagram та Telegram каналів. 

Стати учасником найбільшої конвенції  коміксів та фестивалю поп-культури в ролі відвідувача можна, придбавши квиток: kiev.karabas.com/ua/ccu2020

Сomic Con Ukraine 2020 пройде 5 та 6 вересня на Арт-завод Платформа.

Читайте також:

Comic Con Ukraine 2019

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі