kinowar.com

Сезон анонсів ІІІ Міжнародного кінофестивалю “Бруківка” відкрито

“БРУКІВКА” – незалежний Кам’янець-Подільський кінофестиваль, який втретє відбудеться в місті на камені з 11 по 15 вересня.

Бруківка

В п’ятницю, 13 вересня відбудеться грандіозне відкриття та червона доріжка в середньовічні Старій фортеці, де пройде ніч короткометражних фільмів жахів міжнародної та національної конкурсної програми. В рамках вечора відбудуться зустрічі з відомими режисерами, виступи музичних гуртів, арт-виставки, воркшопи та потужне світлове 3D шоу від асоціації віджеїв України на стінах Старої фортеці.

Паралельно з 13 по 15 вересня в Міському будинку культури відбдбуватимуться майстер-класи з написання сценаріїв, режисурі, продюсуванню, дизайну костюмів, акторській грі та просуванню своїх фільмів на міжнародні фестивалі закордоном. Відбуватимуться покази фільмів національної та міжнародної конкурсної программи у номінаціях.повний метр, короткий метр, анімаційний фільм, документальний фільм, соціальна реклама про вибори в Україні, кращий фейковий трейлер або трейлер до свого фільму. Також пройде конкурс серед музичних гуртів та виконавців на краще виконання каверу на відомий саундтрек до фільму.

Бруківка фестиваль

14 вересня в Міському будинку культури відбудетьс конкурс на кращий косплей героїів аніме, фільмів, коміксів та книг.

Бруківка фестиваль

З 11 по 15 вересня можна буде перегянути роботи у номінації “Повний метр” в місцевих кінотеатрах.

В п’ятницю, 13 вересня, о 22:00 в Кам’янець-Подільському пабі “ZAGATA” відбудеться показ конкурсної програми короткометражних фільмів жахів, еротики та трешаку. Усім відвідувачам в образах, костюмах та гримі відомих героїв чи анигероїв фільмів жахів – келих крафтового пива в подарунок! Вхід вільний.

Бруківка фестиваль

Усі роботи української та міжнародної конкурсної програми фестивалю 2019 року в чудовому пабі “ZAGATA”. Початок: щодня з 17:00. Вхід вільний.

Бруківка фестиваль

В четвер, 12 вересня, в рамках pre-party основних заходів ІІІ Міжнародного кінофестивалю “БРУКІВКА” в найкращому барбершопі Кам’янця-Подільського відбудеться вечір кращих комедійних та еротичних фільмів конкурсних програм Бруківки. Початок о 20:00, вхід вільний. 18+

Бруківка фестиваль

В п’ятницю, 13 вересня, о 19:00 пропонуємо забронювати столик в “Сажотрусі” (Старе місто) та під смачні страви переглянути короткометражні фільми жахів українських та іноземних режисерів.

Бруківка фестиваль

Призовий фонд конкурсної програми складає 2000 доларів. Вхід на усі локації фестивалю для учасників та гостей – вільний.

Подача робіт відбувається через міжнародну платформу Filmfreeway: filmfreeway.com/BRUKIVKAFest

Інформація про фіналістів конкурсної програми буде опублікована на офіційному сайті Міжнародного кінофестивалю «БРУКІВКА» 3 серпня 2019 року.

До участі у Фестивалі не допускаються фільми, суперечать чинному законодавству України або реалізацію певних проектів, які мають яскраво виражений пропагандистський характер, створені для лобіювання політичних, або комерційних інтересів, а також фільми-інструкції та навчальні фільми.

Офіційний сайт:
brukivkafest.com

Фестиваль  Бруківка у соціальних мережах:
facebook.com/brukivkafest
instagram.com/brukivkafest

Коментарі