kinowar.com

“Секс і нічого особистого”: прем’єра стала ближче

Дата офіційного релізу переноситься на 20 грудня 2018-го, раніше заявлялась дата 14 лютого 2019-го

Секс і нічого особистого

На цілих два місяці скоротилося очікування виходу на екрани фільму «Секс і нічого особистого». Перенесення дати цілком зрозуміле – саме в період новорічних канікул відвідуваність кінотеатрів зростає, глядачі очікують веселих і легких кіноісторій. Ставка робиться на максимальне охоплення аудиторії.

До того ж інтерес до фільму вже досить «підігріто» – про фільм знають і чекають його появи на кіноекранах.

Секс і нічого особистого

Таким чином, вже в цьому році ми побачимо, як герой Романа Луцького проходив сексуальне навчання, які поради йому давав герой Сергія Притули, які жіночі секрети розкриє героїня Анжеліки Ніколаєвої і які установки дає своєму нареченому героїня Наталії Мазур.

Нагадаємо, «Секс і нічого особистого» – це проект компанії Star Media, який став одним з переможців пітчингу Держкіно і отримав фінансову підтримку держави. Адаптацією канадського формату «My Awkward Sexual Adventurе» під українські реалії займався шоумен Сергій Притула та його група «Вар’яти-шоу». Пом’якшувала жорсткуватий чоловічий гумор і додавала жіночу точку зору на те, що відбувається, режисер Ольга Ряшина.

Секс і нічого особистого

За сюжетом все починається з того, що Сергія – головного героя у виконанні Романа Луцького – піддала нищівній критиці його подруга. У той самий момент, коли він зібрався робити їй пропозицію руки і серця, вона повідомляє, що в ліжку він повний лузер. Засмучений герой, відправляється до свого друга в Прагу. І з цього починається його нелегкий шлях придбання сексуального, і не тільки, досвіду, внутрішнього і зовнішнього розкріпачення і перевтілення.

У фільмі знімається по-справжньому зоряний каст: Роман Луцький (богатир Олешко з «Сторожовий застави» і молодий Яків з серіалу «Сторіччя Якова»), Сергій Притула (грає друга головного героя, і це його кінодебют), а також Андрій Данилко (його роль не розкривається аж до прем’єри).

«СЕКС І НІЧОГО ОСОБИСТОГО»

Рік: 2018
Жанр: романтична комедія
Хронометраж: 92 хвилини
Продюсери: Юрій Мінзянов, Влад Ряшин
Режисер: Ольга Ряшина
Оператор-постановник: Дмитро Недря
Художник-постановник: Діана Тодоратьєва

Коментарі