kinowar.com

Скандальний фільм Ларса фон Трієра на екранах українських кінотеатрів

 05.12.2018  Новини, Трейлер

6 грудня в український прокат виходить трилер «Дім, який побудував Джек» – довгоочікувана нова робота Ларса фон Трієра. Фільм про «творчий шлях» серійного вбивці вперше був показаний у позаконкурсній програмі Каннського кінофестивалю.

Події фільму відбуваються в Америці 70-х. Глядачам будуть показані п’ять убивств із блискучої 12-річної «кар’єри» Джека: напрочуд винахідливих і часом до сміху абсурдних, до кожного з них він ставиться як до справжнього витвору мистецтва.

«Дім, який побудував Джек» визнаний одним із 10 найкращих фільмів 2018 року за версією культового французького журналу Cahiers du cinéma.

The House that Jack Built

Головну роль у фільмі виконав Метт Діллон, номінант на премію «Оскар» за роль другого плану у драмі «Зіткнення». У ролі пана Верджа, співрозмовника та супутника Джека – Бруно Ганц, відомий за роллю Гітлера у драмі «Бункер». У ролі жертв у фільмі з’являться Ума Турман та Райлі Кіо.

The House that Jack Built

Ларс фон Трієр – один із найважливіших режисерів сучасності, володар «Золотої пальмової гілки» Каннського кінофестивалю, лауреат понад 100 нагород міжнародних кінофестивалів. Показ у Каннах ознаменував зняття з режисера статусу персони нон-грата, який він заробив після невдалого жарту про симпатії до Адольфа Гітлера.

«Дім, який побудував Джек» виходить в український прокат 6 грудня. До виходу фільму в трьох столичних кінотеатрах відбудуться спеціальні покази мовою оригіналу з українськими субтитрами, які представлять кінокритики. 6 грудня – у кінотеатрі «Київ», фільм представить кінокритик та ведучий Андрій Алфьоров. Спонсор заходу – ТМ Stella Artois. 8 грудня – у «Лінії кіно» (ТРЦ Аладдін), представляє стрічку кінокритик Олександр Гусєв, і 9 грудня – у «Планеті кіно» (ТРЦ Блокбастер), показ представить головний редактор Buro24/7, ведучий шоу «Скажені пси» на Радіо НВ Олексій Тарасов. Квитки – на сайтах кінотеатрів.

Медіапартнери: Новое времяThe Village УкраїнаХорошее киноMoviegramТелекритика

Коментарі