kinowar.com

«Стоп, знято!» — зйомки «Продюсера» завершено, перший тизер готовий

8 жовтня став фінальним знімальним днем роуд-муві «Продюсер» — саме в цей день пролунали слова «Стоп, знято!». Тепер команда фільму готуватиме багатонадійну комедію до прем’єри у кінотеатрах країни 14 лютого.

А вже 11 жовтня побачив світ перший тизер «Продюсера». У тизері є все, чого так очікують від цієї комедії — драйв, небезпека, перестрілки, нестримний fun та курйозні ситуації з зірками шоу-бізнесу.

У динамічному ролику тривалістю трохи більше хвилини упаковано цілу купу хайлайтів фільму. У тому числі — запальний танець від lady in red Даші Астаф’євої, перегони на «чоткому» кабріолеті Васі Кота та перформанс Павла Зіброва почергово з рушницею та ножем. Причому на відео лише трохи піднято завісу — це тільки мала частина того драйву, який чекає на глядачів «Продюсера».

роуд-муві «Продюсер» українське кіно

***

У центрі сюжету «Продюсера» — самовпевнений та самозакоханий кінопродюсер, якому успіх вдарив у голову. На неймовірні вечірки він витрачає всі гроші, зароблені за минулий фільм і навіть ті, що вже виділені на наступний. Нарешті приходить час Х: нові зйомки починаються вже завтра, а платити за них немає чим… Продюсер має знайти купу грошей та власноруч доставити їх на знімальний майданчик за містом. Дорогою на нього чекають чудернацькі пригоди, кумедні ситуації та урок-другий від карми.

Кінотеатральний прокат в Україні здійснюватиме компанія Ukrainian Film Distribution.

роуд-муві «Продюсер» українське кіно

Режисер: Сергій Вейн
Продюсер: Станіслав Тіунов

Співпродюсери: Володимир Сивоконь, Євген Дворник
Оператор-постановник: Євген Ушаков
Автори сценарію: Юрій Карагодін, Рішат Мухтаров
Саундтрек: Кирило Матюшенко, Dynamika Music
Графіка: Skilz Studio
Виробництво: Firework Sound
Дистриб’ютор: UFD

У ролях: Олексій Дурнєв, Даша Астаф’єва, Michelle Andrade, Василь Кіт, Слава Камінська, Павло Зібров, Нікіта Добринін, Віктор Андрієнко, Андре Тан, Анна Різатдінова, Олександра Кучеренко, Анна Андрес, Санта Дімопулос, Дядя Жора, Тамерлан і Альона Омаргалієва, Lucky4, Маркус Ріва

роуд-муві «Продюсер» українське кіно

Коментарі