kinowar.com

«Сторожова Застава»: прем’єра другого офіційного трейлера фентезі-фільму

Кам’яний монстр, магічний портал, легендарні богатирі та Фагот у ролі вартового: в мережі відбулася прем’єра другого трейлера фільму «Сторожова Застава», реліз якого відбудеться 12 жовтня 2017 року.

Фільм є найочікуванішою українською прем’єрою осіннього прокату і розрахований на широку сімейну аудиторію.

Новий трейлер відкриває головні сюжетні лінії фільму. Нагадаємо, ця історія про звичайного хлопчика Вітька, який під час сонячного затемнення потрапляє через магічний портал на тисячу років назад, у часи Київської Русі. Йому доводиться пліч-о-пліч битися з легендарними Богатирями проти цілої армії Половців на чолі з величезним кам’яним монстром.

Сторожова Застава

Глядачі побачать фрагменти масштабних батальних сцен і познайомляться з деякими локаціями фільму, в тому числі і з дерев’яною фортецею, спеціально побудованою художниками для картини. Також у новому трейлері широкій аудиторії будуть вперше показані сцени, в яких бере участь персонаж, створений виключно за допомогою комп’ютерної графіки. Кам’яний монстр Голем — творіння української компанії Postmodern, що створювала візуальні ефекти до «Незламної» і вже встигла поборотися за найпрестижнішу світову премію VES з «Грою престолів» і «Легендою Г’ю Гласса».

Сторожова Застава

До трейлера також увійшли епізоди з участю Олега Михайлюти (Фагот), який зіграв у картині роль вартового Сторожової Застави. На цьому камео участь музиканта у фільмі не обмежиться: зараз він пише саундтрек до стрічки.

Фільм за мотивами книги Володимира Рутківського знятий компанією Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Сторожевая застава украинское кино 2016 год

Співпродюсер фільму — Новий канал. Прокат в Україні — компанія Ukrainian Film Distribution.

Старт прокату в Україні: 12.10.2017

Інтерв’ю з творцями стрічки

Коментарі