kinowar.com

“Таємничий сад” від продюсера “Гаррі Поттера” та “Пригод Паддінгтона” в кінотеатрах з 30 липня

 14.07.2020  Новини, Трейлер

30 липня в українських кінотеатрах з’явиться сімейне фентезі “Таємничий сад” від продюсера франшиз “Гаррі Поттер” та “Пригоди Паддінгтона” Девіда Хеймана. В головних ролях – лауреат премії “Оскар” Колін Ферт, лауреатка премії BAFTA Джулі Волтерс та чарівна Діксі Егерікс.

Стрічка поставлена за однойменним бестселером Френсіс Годґсон Бернет, який вийшов в 1911-му році та витримав сотні передруків десятками мов, в тому числі й українською. За сюжетом, дівчинка-сирота Мері Леннокс переїздить до маєтку свого дядька Арчибальда Крейвена. Одного разу Мері знаходить за високим парканом фантастичний сад із пальмами, яскравими квітами та екзотичними птахами. Разом із друзями вона має розкрити таємницю цього дивовижного місця.

“Таємничий сад”

Команда стрічки зібралась зіркова: режисером виступив лауреат премії BAFTA Марк Манден, адаптував книгу Джек Торн, відомий за п’єсою “Гаррі Поттер та Прокляте дитя”, шоу “Скінс” та “Темні матерії”. Композитор стрічки – лауреат премії “Оскар” Даріо Маріанеллі (“Спокута”, “Пригоди Паддінгтона 2”), а за автентичність костюмів відповідала Мішель Клептон, відома за серіалами “Гра престолів” та “Корона”.

“Таємничий сад”

“Таємничий сад” повинен був з’явитись в українських кінотеатрах ще 7-го травня, та через карантин реліз було перенесено. Тепер нова картина Майкла Мандена отримала нову дату реліза – 30 липня.

“Таємничий сад”

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі