kinowar.com

Трейлер екшн-комедії «Жага смерті» у стилі грайндхаус

 30.03.2018  Новини, Трейлер

У мережі з’явився безцензурний вінтажний трейлер до фільму з Брюсом Віллісом «Жага смерті».

Режисер Елай Рот ( «Останнє вигнання диявола», «Піраньї 3D») випустив черговий фільм з «дорослим» рейтингом R. Трейлер «Жага смерті» змонтований в стилі «грайндхаус», до якого відносять кінострічки з переважанням кадрів насильства та жорстокості.

Трейлер екшн-комедії «Жага смерті» у стилі грайндхаус

Сама картина є ремейком-переосмисленням однойменного культового фільму Майкла Уіннера 1974 року з Чарльзом Бронсоном в головній ролі про чоловіка, який вирішив сам вершити правосуддя після нападу на його сім’ю.

Зрозуміло, режисер Елай Рот доклав усіх зусиль, щоб ремейк фільму виглядав сучасним. Наприклад, жителі міста знімають свого героя на телефони і одразу ж викладають відео в Інтернет. Саме цей розголос в результаті підбурює поліцію міста докласти додаткові зусилля в розслідуваннях.

До затвердження на головну роль Брюсса Вілліса, автори фільму розглядали багато кандидатур, в тому числі Сільвестра Сталлоне, Рассела Кроу, Метта Деймона і Бреда Пітта. Також знятися в кінострічці покликали Елізабет Шу («Назад у майбутнє 2,3»), Вінсента Д’Онофріо («Люди в чорному»), Діна Норріса («У всі тяжкі») та інших.

Український глядач комедійний екшн «Жага смерті» зможе побачити вже 5 квітня.

Коментарі