kinowar.com

Український трейлер до фільму “Не вимикай світло”

 21.04.2016  Трейлер

До вашої уваги трейлер до фільму жахів «Не вимикай світло».

Прем ’ єра в Україні: 21 липня 2016 року

Формат: 2D

Країна: США

Студії: Warner Bros. Pictures / New Line Cinema

Тривалість: попередній хронометраж 120 хвилин

Жанр: фільм жахів

Режисер: Девід Ф. Сандберг

Актори: Тереза Палмер, Емілі Елін Лінд, Алісія Вела-Бейлі, Гебріел Бейтман, Олександр ДіПерсіа, Марія Расселл, Ава Кантрелл, Енді Ошо, Елізабет Пан

Не выключай свет трейлер и постер

В основі фільму лежить короткометражка 2013 року з однойменною назвою. Фільм привернув увагу одного з головних законодавців моди в цьому жанрі, Джеймса Вана («Астрал», «Закляття»), який виступив продюсером повнометражної версії.

Сюжет:

Для Ребекки жахи дитинства залишилися позаду. Як страшний сон вона згадує кожну ніч, проведену в старому будинку. Зараз це здається плодом бурхливої ​​уяви, але тоді все було неймовірно реальним: варто було лише вимкнути світло, як поруч з’являлася моторошна істота, готова накинутися на неї. Справжній виклик розсудливості, виснажливе безсоння… на щастя, все припинилося, коли її родина переїхала.

Та через багато років Ребекка раптом дізнається, що з її молодшим братом почало відбуватися те ж саме. Виходить, що ні дорослішання, ні зміна оточення не звільнили її від істоти з темряви. Тепер це схоже на справжнє родинне прокляття. Якщо так, то що ж його спричинило? І який демон полює на них?

Не вимикай світло

Коментарі