kinowar.com

Український фільм «Вакуум» був відібраний до участі в одинадцятій сесії програми New Horizons Studio+

Режисерка Єлізавета Сміт та продюсерка Олександра Костіна з проектом повнометражного фільму «Вакуум»  були відібрані до участі в одинадцятій сесії програми New Horizons Studio+, яка відбудеться онлайн з 24 по 27 липня 2020 року

Вакуум

Участь у цій програмі дозволить  розробити якісну міжнародну стратегію для успішного фестивального та комерційного релізу фільму.

Студія New Horizons +, організована Асоціацією New Horizons та Creative Europe Desk Polska орієнтована на режисерів та продюсерів, які розробляють свій перший чи другий повнометражний фільм. Навчальні блоки складатимуться із вокршопів та лекцій що стосуються різних аспектів просування й розвитку проектів. Цього року організатори обрали 10 режисерських дуетів – 5 проектів з Польщі та ще 5 з Естонії, Іспанії, Румунії, України та Сербії.

Єлізавета Сміт та Олександра Костіна візьмуть участь у воркшопах, мета яких розробити стратегії просування обраних проєктів на міжнародному ринку. Їхніми консультантами стануть визнані лідери кіноіндустрії: David Pope (Сценарист та сценарний консультант, що працював над видатними проектами з усього світу, викладач Лондонської кіноакадемії); Alya Belgaroui-Degalet (представник продюсерського воркшопу EAVE та спеціаліст з маркетингу проектів міжнародного сейлз агента Wild Bunch). В її доробку зокрема робота з наступними фільмами-призерами Каннського кінофестивалю: «Життя Адель», «Певно це рай», «Капернаум» та стрічка «Grave», яка отримала нагороду ФІПРЕССІ Каннського кінофестивалю.

А також  Michael Arnon представник німецької компанії WOLF Consultants, що спеціалізується на розробці PR та маркетингових стратегій для міжнародних релізів. У доробці компанії понад 100 успішних кейсів фільмів, прем‘єри яких відбулись на всіх головних кінофестивалях світу.

Hédi Zardi керуючий партнер успішного французського сейлз агента Luxbox та Nguyet Nguyenová, що представляє міжнародну медіа компанію з просування фільмів на діджитал платформах Gruvi, яке має офіси і представництва по всьому світу. До бази клієнтів компанії входять HBO, Disney, Viasat, Odeon, а одним із останніх кейсів компанії, реліз «Паразитів» в шести країнах Європи.

«Вакуум» розповідає про молоду жінку-археолога, яка дізнається, що її рідний батько, якого вона не бачила 20 років, пропав безвісти. Вона повертається до міста, де виросла, з чітким планом якомога швидше продати квартиру, але минуле і теперішнє неочікувано змінює її плани.

Раніше проект фільму був відібраний та взяв участь у двох впливових міжнародних програмах з розвитку сценаріїв TorinoFilmLab (Extended) 2019 і Midpoint Feature Launch 2020 та отримав підтримку благодійного фонду Open Ukraine. А нещодавно проект стрічки отримав нагороду Connecting Cottbus Award від MIDPOINT Feature Launch 2020 на індустрійній платформі Eastern Promises Міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах.

Для режисерки проекту Єлізавети Сміт «Вакуум» – повнометражний ігровий дебют. Прем’єра її попереднього документального фільму “Школа № 3” відбулась на Берлінале в 2017 році, де фільм був нагороджений Гран Прі програми Generation 14+. Єлізавета Сміт – учасник програми Berlinale Talents 2018, член Української та Європейської кіноакадемій.

Читайте також:

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найочікуваніші українські фільми 2020 року

Найкращі українські фільми 2019 року

Найкасовіші українські фільми 2019 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі