kinowar.com

Український фільм «Мир вашому дому!» позмагається за номінацію на «Золотий глобус»

Український фільм «Мир вашому дому!» позмагається за номінацію на «Золотий глобус» 

Мир вашему дому

Художній фільм режисера Володимира Лерта «Мир вашому дому!» (в іноземному прокаті “Tevye’s Daughters”) потрапив до списку претендентів на номінацію «Золотого глобуса», однієї з найпрестижніших кінопремій світу.

За словами Сергія Рахліна, Голови Комітету Голлівудської асоціації іноземної преси, “Tevye’s Daughters” став першою на його пам’яті українською стрічкою, яку офіційно розглядають для участі у конкурсній програмі «Золотого глобусу».

29 жовтня відбувся спеціальний показ фільму для комісії «Золотого Глобуса» у Лос-Анжелесі. Відразу після перегляду фільму, на закритому прийомі, учасники голосування та гості мали змогу обговорити фільм з режисером. Серед гостей був і всесвітньо відомий гуру комедії Стів Каплан, який прийшов, щоб подивитися фільм «Мир вашому дому!» вже вдруге. «Прекрасне, прекрасне кіно! Воно змусило мене сміятися, далі – плакати, а потім я засміявся знову!» – Стів Каплан, автор бестселеру «Приховані інструменти комедії».

«Для нас участь у відборі на «Золотий глобус» – це вже перемога, це шанс показати наш фільм Голлівуду і світу. Це говорить глядачу про те, що цей фільм обов’язково потрібно дивитися. Світова інтернет-прем’єра запланована на весну 2019» – розповідає режисер.

Українська прем’єра фільму відбулася восени минулого року, коли «Мир Вашому дому!» обрали фільмом-відкриття 47-го кінофестивалю «Молодість».

Коментарі