kinowar.com

У прокат виходить авантюрна ретро-комедія «Одного разу у Німеччині»

 11.07.2018  Новини

19 липня в український прокат виходить авантюрна ретро-комедія «Одного разу у Німеччині» з Моріцем Бляйбтроєм.

Події фільму відбуваються у Франкфурті у 1946 році. Заповзятливий Давид Берманн і шестеро його друзів уникли жахів нацистського режиму і тепер мріють емігрувати до Америки. Коли заповітна мрія ось-ось стане реальністю, минуле Давида привертає увагу безкомпромісної Сари Саймон, представниці американських військ у Німеччині. Вона підозрює Берманна у співпраці з нацистським режимом і всіма силами намагається вивести його на чисту воду. Але навіть «залізна» жінка не в силах встояти перед його шармом…

Одного разу у Німеччині

Головну роль у фільмі виконав зірка німецького кіно, володар «Срібного ведмедя» Моріц Бляйбтрой, відомий глядачам завдяки своїм роботам у хітових стрічках «Достукатись до небес», «Біжи, Лоло, біжи» та «Експеримент». Автором ретро-комедії виступив Сем Ґарбарскі, режисер гучної комедії «Ірина Палм зробить ЦЕ краще», свого часу відзначеної премією газети Berliner Morgenpost на Берлінале.

Одного разу у Німеччині

Міжнародна прем’єра «Одного разу у Німеччині» відбулася в рамках програми Special Gala Берлінського кінофестивалю. Вперше в Україні фільм був показаний в рамках щорічного фестивалю «Нове німецьке кіно» восени минулого року.

Одного разу у Німеччині

«Одного разу у Німеччині» виходить на екрани українських кінотеатрів у четвер, 19 липня.

Коментарі