kinowar.com

Фільм «Вірний. Пристрасть і злочин» виходить у прокат

 30.11.2017  Новини, Трейлер

7 грудня на екрани українських кінотеатрів виходить мелодрама «Вірний. Пристрасть і злочин» з Адель Екзаркопулос та Маттіасом Шонартсом. У цьому році фільм представить Бельгію у гонці за «Оскар».

Головні герої «Вірного» – зухвала гонщиця з вищого світу Бібі і Джіджі – досвідчений злочинець. Вони закохались одне в одного з першого погляду, та борються за свої стосунки – але як довго вони триватимуть?

Режисер фільму – бельгієць Міхаель Р. Роскам, автор стрічки «Бичара» – фестивального хіта, номінованого на премію «Оскар» в категорії «найкращий фільм іноземною мовою» в 2012 році. «Бичара» відкрив світові Маттіаса Шонартса – той отримав премію FIPRESCI в номінації «найкращий актор» на міжнародному кінофестивалі в Палм Спрінгс, премію «найкращий актор» на кінофестивалі в Остіні і премію Acting Award Prize від Американського інституту кінематографії AFI. «Вірний. Пристрасть і злочин» став третьою спільною роботою Шонартса та Роскама.

Вірний. Пристрасть і злочин

Талановиту гонщицю з багатої сім’ї зіграла Адель Екзаркопулос, зірка стрічки «Життя Адель», що отримала «Золоту пальмову гілку» в 2013 році. За роль у фільмі Абделатіфа Кешиша Екзаркопулос разом з Леа Сейду була удостоєна премії Каннського кінофестивалю за найкращу жіночу роль, ставши наймолодшою акторкою, яка відзначена цією нагородою.

«Вірний. Пристрасть і злочин» був обраний Бельгією в якості національного кандидата на премію «Оскар» в категорії «найкращий фільм іноземною мовою». Світова прем’єра картини відбулася у позаконкурсній програмі Венеціанського кінофестивалю.

Вірний. Пристрасть і злочин

Міхаель Р. Роскам визначає жанр «Вірного» як «любовний нуар» – спочатку його сюжет був присвячений банді, яка орудує в Брюсселі у 80-их, але після того як до акторського складу приєдналася Адель Екзаркопулос, сюжет був змінений – в ньому з’явилася романтична лінія.

Вірний. Пристрасть і злочин

«Вірний. Пристрасть і злочин» виходить у прокат 7 грудня. Того ж дня, у столичному кінотеатрі «Сінема Сіті» (ТРЦ Ocean Plaza) відбудеться допрем’єрний показ. Спонсор заходу – ТМ Stella Artois, партнер – ТМ «Бон Буассон».

За підтримки: Посольства Королівства Бельгія в Україні

Медиапартнеры: Максі ТВФокусKino-teatrХочуZefirХорошее кино

Коментарі