kinowar.com

Фільм-концерт, що екранізує останній сценічний виступ проєкту «роздІловІ», виходить онлайн

2 квітня на платформі takflix.com вийшов фільм-концерт «Розділові Наживо», в основі якого екранізація однойменного перформансу «роздІловІ» — культового мультидисциплінарного проєкту мистецької агенції АртПоле. Стрічку можна переглянути за 60 гривень у всіх країнах світу.

Вперше перфоманс на основі книги Сергія Жадана «Вогнепальні й ножові» презентували у грудні 2012 року в Івано-Франківську та Києві. З того часу виступи відбулися в різних локаціях, від Бахмута й Станиці Луганської до Варшави й Вроцлава. Зйомки фільму-концерту «Розділові наживо» збіглися з рішенням «роздІлових» припинити існування в такому вигляді та складі і стали останнім виступом артистів в Україні, та своєрідною крапкою в одній з численних історій «роздІлових». Тепер «роздІловІ» живуть у новій формі — в інтерактивному публічному просторі на сайті rozdilovi.org та в соціальній мережі Instagram.

Розділові Наживо

Автор ідеї та режисер фільму-концерту «Розділові Наживо» — Вадим Ільков, оператор фільму «Вулкан» та режисер-постановник фільму «Тато — мамин брат». Для роботи над проєктом Ільков зібрав 11 найкращих операторів України. 11 камер одночасно слідкували за останнім виступом «роздІлових», не пропускаючи жоден рух артистів. В результаті сам фільм став дослідженням творчого процесу, розкриваючи перед глядачами несподівані та захопливі моменти творення мистецтва, можливості бути разом, чути й відчувати один одного.

Партнери релізу: Форум видавців у Львові, Мистецький Арсенал, мистецька агенція «АртПоле», KyivMusicFilms, юридична компанія Axon Partners

Розділові Наживо

«Такфлікс» онлайн-платформа для легального перегляду українського кіно. Зараз на платформі можна подивитись «Вулкан» Романа Бондарчука, «Коли падають дерева» Марисі Нікітюк, «Гуцулка Ксеня» Олени Дем’яненко, «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго» Надії Парфан та інші фільми.

Агенція АртПоле — незалежна мистецька платформа, яка спеціалізується на створенні інноваційних проєктів. Кожен з них відкриває нові можливості комунікації між митцями, нові методи роботи з різними арт-дисциплінами і, як результат, нові форми та сенси в сучасному мистецтві. 

Розділові Наживо

«роздІловІ» — мультидисциплінарний проєкт мистецької агенції «АртПоле», який поєднав поезію, музику й візуалізацію. Проєкт існує сім років, постійно трансформуючись — змінювалися тексти, образи, мелодії. Вперше проєкт було презентовано у грудні 2012 року в Івано-Франківську та Києві на основі книги Сергія Жадана «Вогнепальні й ножові». З того часу виступи «роздІлових» відбулися в різних локаціях, від Тернопіля й Бахмута до Варшави й Вроцлава. На різних етапах до проєкту долучалися відомі музиканти й відеохудожники. Виступ в межах зйомок фільму-концерту «Розділові Наживо» режисера Вадима Ількова став своєрідною крапкою «роздІлових» у вигляді сценічного дійства, натомість проєкт активно розвивається у віртуальному просторі.

Розділові Наживо

Читайте також:

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найочікуваніші українські фільми 2020 року

Найкращі українські фільми 2019 року

Найкасовіші українські фільми 2019 року

Коментарі