kinowar.com

Фільм “Людина з табуретом” виходить онлайн

13 травня на платформі takflix.com виходить фільм “Людина з табуретом” про мандрівника та режисера Леоніда Кантера. Фільм буде доступний на території всього світу з англійськими субтитрами.

13 травня на платформі takflix.com виходить фільм Людина з табуретом

Сюжетом пригодницького байопіку є подорож, мета якої – донести табурет зі звичайної київської кухні до мису Горн і встановити його на березі Тихого океану. Ініціатор експедиції Леонід Кантер знімає на камеру усе, що його оточує, перетворюючи своє життя на фільм, у якому стає і головним героєм, і режисером. Повертаючись на рідну землю, мандрівник застає початок війни.

Майбутня стрічка мала стати маніфестом нездоланній силі людських мрій та прагненню пізнати світ. Проте сценарій змінило саме життя, а точніше – “подорож”, яку безстрашний мрійник вирішив здійснити останньою.

Дивитись фільм

Команда цієї стрічки працювала з Кантером над документальними фільмами “МІФ” та “Добровольці Божої Чоти”. Після прем’єри в Україні 20 лютого 2019 року автори показали його на всіх континентах, мандруючи разом із ним та продовжуючи пізнавати та поширювати ідеї, які ніс мандрівник і режисер Леонід Кантер.

Читайте також:

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найочікуваніші українські фільми 2020 року

Найкращі українські фільми 2019 року

Найкасовіші українські фільми 2019 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі