kinowar.com

Шалений Будапешт: з’явився трейлер кращої французької комедії літа

 30.07.2018  Новини, Трейлер

2 серпня на великих екранах України стартує запальний комедійний екшн “Шалений Будапешт” від “Warner Bros. Pictures” та “Labyrinthe Films”

Це – нова картина від режисера блокбастера “Хітмен” Ксав’є Жана, продюсера оскароносного мюзикла “Артиста” та фантастичного бойовика “Сім сестер” Адріана Пілотовскі.

За сюжетом, два друга, Вінсент і Арно, застрягли в рутині та нудному дорослому житті.

Шалений Будапешт

Їх життя змінюється назавжди, коли на провальному парубочому вечері свого друга, вони знайомляться із стриптизеркою. Вона розповідає хлопцям про те, як шалено відривалась в Будапешті.

Друзям спадає на думку відкрити агентство з організації холостяцьких вечірок у цьому місті розпусти, де алкоголь тече рікою, а у повітрі витає секс…

Шалений Будапешт

Головні герої заговорять голосами зірок: найкрасивішого чоловіка світу за версією Mr. Sea World 2018, судді проекту “Модель XL” Богдана Юсипчука та відомого телеведучого, шоумена Анатолія Анатоліча (“Зе Інтерв’юер”). Більшість жіночих ролей озвучила талановита ведуча найпопулярнішого ранкового шоу “ХеппіРанок” на “ХітFM” Юлія Карпова.

На глядачів чекає яскрава оригінальна українська адаптація від команди дистрибуторської компанії “KINOLIFE Distribution”, письменниці та співачки Ірени Карпи, сценариста гумористичної студії «Мамахохотала» Олександра Пересипкіна, сценариста, драматурга, лауреата літературних премій Володимира Коваля.

Шалений Будапешт

До речі, сюжет фільму засновано на реальній історії про компанію “CRAZY E.V.G.”, що існує і в наші часи.

Дистриб’ютор фільму в Україні: KINOLIFE Distribution

Генеральні радіопартнери: Power FM та DJFM

Медіапартнери: Обозреватель, Хорошее кино, Кіноафіша, Інформ-UA, Медіаняня, Теленеделя, Tochka.net, Etcetera Media, Моє Місто Київ, 44.ua, 1+1 Video, Вести, European Way School, Угорський дім, Rive Gauche

Купуйте квитки на KinoFilms.ua

Коментарі