kinowar.com

«Шпигунська гра» з Полом Раддом виходить у прокат

 30.07.2018  Новини, Трейлер

2 серпня на екрани українських кінотеатрів виходить історичний трилер «Шпигунська гра» з Полом Раддом та Марком Стронгом.

Події фільму відбуваються у розпалі Другої світової війни. Життя Мо Берга, інтелектуала, поліглота, випускника престижного університету і відомого спортсмена-бейсболіста, круто змінюється, коли йому пропонують співпрацю із розвідкою. Берг повинен відправитися до фашистської Німеччини, щоб викрасти або знищити Вернера Гейзенберга, одного з учених – розробників атомної бомби.

Шпигунська гра

Стрічка Бена Луїна заснована на однойменному біографічному романі американського письменника Ніколаса Давідоффа. У його основу лягла реальна історія Моріса «Мо» Берга, спортсмена, який був завербований Управлінням стратегічних служб (служба-попередник ЦРУ). Оригінальна назва книги і фільму – «Кетчер був шпигуном».

Шпигунська гра

Головну роль у фільмі виконав Пол Радд, зірка марвелівської новинки «Людина-Мураха та Оса». У ролі Вернера Гейзенберга у «Шпигунській грі» з’явиться номінант премій BAFTA та «Тоні» Марк Стронг. У фільмі також знялися Гай Пірс, Сієнна Міллер та Том Уілкінсон.

Шпигунська гра

Світова прем’єра стрічки відбулася у рамках кінофестивалю «Санденс». Зйомки проходили у Празі та Бостоні – зокрема, на легендарному стадіоні Фенуей Парк.

Ретро-трилер «Шпигунська гра» виходить в український прокат 2 серпня.

Коментарі