kinowar.com

Якщо не море, то кіно! Шезлонги та новий формат у кінотеатрі Kinolife Cinema

Поки чекаємо на пляж та пісок, будемо зустрічати літні вечори під зоряним небом у “Kinolife Cinema” на Арт-Заводі “Платформа”. У кінотеатрі ряд приємних оновлень, якими радо з вами ділимось.

Подивитись фільми тепер можна не тільки сидячи, а й лежачи. У перших рядах розміщено шезлонги для глядачів, що завітали без автомобіля. Але, як то кажуть, look but don’t touch, бо відстань між шезлонгами – 1,5 метра, що відповідає карантинним нормам. 

Також “Kinolife Cinema” встановили новий великий екран. Це саме той випадок, коли розмір має значення. Картинка стала ще якіснішою, а перегляд ще приємнішим.

Крім того,  на території кінотеатру проходитимуть пізнавальні та розважальні івенти. Зокрема, геніям, жартівникам та кінолюбам тепер буде чим зайнятись ввечері. У програмі IT-мітапи, стендапи, творчі зустрічі тощо. 

21 червня всі бажаючі зможуть підтягнути свою англійську. У цей день відбудеться показ кримінальної романтичної комедії “Спекотні літні ночі” з чарівним Тімоті Шаламе у головних ролях. Фільм покажуть мовою оригіналу з українськими субтитрами. 

Квитки: https://bit.ly/2YFXyDj

23 червня на відвідувачів чекає творча зустріч з режисеркою Марисею Нікітюк. Після спілкування дивитимемось її драматичний фільм “Коли падають дерева”.

афіша_коли падають дерева

Квитки: https://bit.ly/2N4IdXB

Персонал кінотеатру працює в масках і рукавицях. Адміністатори не жадібні і завжди радо поділяться з вами санітайзером.

За оновленнями афіші слідкуйте на сайті Kinolife Cinema: http://cinema.kinolifedistribution.com/kyiv

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі