kinowar.com

Вийшов український трейлер фільму режисера Арі Астера “Усі страхи Бо” з Хоакіном Феніксом

 27.01.2023  Новини, Трейлер

Нова стрічка режисера-візіонера Арі Астера (Сонцестояння, Спадковість) незабаром з’явиться в українському прокаті. Пропонуємо до вашої уваги локалізований український трейлер фільму, який демонструє усі грані таланту славетного актора Хоакіна Фенікса.

В новому проєкті Арі Астер знову виступив як сценарист, режисер та продюсер, заінтригувавши світову кіноспільноту тим, що майже нічого не розповідає про свою нову стрічку. Але відомо головне: майже на усьому екранному просторі фільму чаклує Хоакін Фенікс, блискавичний лауреат премії «Оскар» та головний «Джокер» світового кіно.

Усі страхи Бо фільм 2023 Арі Астер

Стрічка “Усі страхи Бо” – третя колаборація Астера зі студією А24 після культових фільмів «Спадковість» та «Сонцестояння». Голлівудська компанія, яка стоїть також за цьогорічними «оскарівськими» номінантами “Кит” та “Все завжди і водночас”, цитуючи режисера, додає, що концептуально на глядача чекає «кошмарна комедія», а з приводу сюжету намагається залишатись максимально лаконічною:

Бо пройде свій шлях від початку до кінця. А можливо і навпаки – від кінця до початку, де на нього чекає джерело усього. Адже, як відомо, все, чого ви хочете, є з іншого боку страху. Як закінчиться ця дивна подорож? Чи подолає Бо свої страхи, чи наважиться глянути в очі своїм фобіям? Всі відповіді – у фільмі…

Усі страхи Бо фільм 2023 Арі Астер

Компанію Хоакіну Феніксу на майданчику склали Натан Лейн, Патті Лупон, Емі Раян, Кайлі Роджерс, Паркер Поузі та інші.

Усі страхи Бо фільм 2023 Арі Астер

Українську дату релізу фільму “Усі страхи Бо” та більше подробиць про загадкову стрічку Арі Астера з Хоакіном Феніксом у головній ролі повідомлять вже найближчим часом.

Читайте також:

Найкращі фільми 2022 року

Найочікуваніші фільми 2023 року

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі