kinowar.com

Г’ю Ґрант зіграє бога Зевса у новому серіалі Netflix

 30.06.2022  Новини

Британський актор виконає головну роль у новому комедійному проєкті Netflix під назвою «Каос», що стане сучасним іронічним поглядом на олімпійських богів з древньогрецьких міфів, повідомляє Deadline.

Наразі заплановано вісім епізодів. Події розгортатимуться навколо верховного бога Зевса, якого, власне, і зіграє Ґрант. Проте на відміну від оригінальної міфології у серіалі громовержець постане не надто величним і могутнім, радше закомплексованим параноїком, який дуже боїться старіти.

Окрім Г’ю Ґранта у шоу також зіграють Девід Тьюліс, Біллі Пайпер і Джанет МакТір. Сценаристом і шоуранером виступить Чарлі Ковелл, авторка абсурдистського чорнокомедійного серіалу «Кінець ї***ого світу». Зйомки розпочнуться вже цього літа.

Нагадаємо, наприкінці цього року Г’ю Ґранта можна буде побачити на великому екрані у шпигунському екшні Гая Річі «Операція Фортуна: Мистецтво перемагати». Фільм мав вийти ще у березні, проте через російське вторгнення в Україну режисер вирішив переробити сюжет, в якому погані хлопці є українцями, оскільки, як він зазначив, зараз українців слід зображувати героями, а не антигероями.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі