kinowar.com

“Легенда про Зеленого лицаря” з 26 серпня тільки в кіно (трейлер та перші кадри)

 08.06.2021  Новини, Трейлер

Стала відома дата прем’єри фентезі “Легенда про Зеленого лицаря” – 26 серпня. Показ фільму проходитиме тільки в кінотеатрах.

Головні ролі у фільмі режисера-візіонера Девіда Лоурі зіграли номінант на премію “Оскар” Дев Патель (“Лев”, “Історія Девіда Копперфілда”, “Мільйонер з нетрів”) та лауреатка премії “Оскар” Алісія Вікандер (“Лара Крофт”, “Ex Machina”, “Дівчина з Данії”).

Також в стильному і масштабному фентезі на основі циклу легенд про Короля Артура та лицарів Круглого столу з’являться:

Джоел ЕдгертонВихід: Боги та царі, Червоний горобець, Воїн

Шон Харріс – Місія нездійсненна: Фоллаут, Місія нездійсненна: Плем’я ізгоїв, Прометей

Кейт Дікі – Гра престолів, Зоряні війни: Останні джедаї, Відьма

Баррі Кеоган – Дюнкерк, Чорнобиль, Вбивство священного оленя

Саріта Чоудхурі – Голодні ігри: Сойка-пересмішник, Голограма для короля, Джессіка Джонс

Легенда о Зеленом рыцаре

Крім того, в одній з ролей з’явиться Ерін Келліман, яка зовсім нещодавно прославилася завдяки ключовій ролі антагоніста Карлі Моргентау в шоу від студії Marvel “Сокіл та Зимовий солдат”.

“Легенда про Зеленого лицаря” від Девіда Лоурі, режисера фільмів “Дракон Піта”, “Історія примари”, “Старий з пістолетом”, розповідає про племінника легендарного Короля Артура, сіра Гавейна, та його подорож крізь спокуси тіла і духу, примари й інтриги до бою з гігантським смарагдовим незнайомцем – Зеленим лицарем. Гавейну доведеться пізнати власний характер і довести свою цінність в очах сім’ї та королівства перед обличчям неймовірної загрози. Чи гідний він свого місця біля трону?

Легенда о Зеленом рыцаре

Спецефектами в новому фільмі Девіда Лоурі займалася легендарна компанія, заснована Пітером Джексоном, Weta Digital, на чиєму рахунку робота не тільки над усіма частинами “Володаря кілець” та “Хоббіта”, а й безліччю інших блокбастерів, включаючи “Месників” і “Лігу справедливості” Зака Снайдера.

Легенда о Зеленом рыцаре

“Легенда про Зеленому лицаря” повинна була вийти влітку 2020-го року, але фільм був перенесений на рік через світову пандемію. Нова дата прем’єри – 26 серпня 2021-го року.

Легенда про Зеленого Лицаря

Читайте також:

Найочікуваніші фільми 2021 року

Найкращі фільми 2020 року

Найкращі серіали 2020 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі