kinowar.com

Орландо Блум розповів, як його мати співає гімн України

 30.03.2023  Новини

Зірка «Піратів Карибського моря», що днями відвідав Київ і Київщину та особисто поспілкувався з президентом Зеленським, щиро зізнався, що його мати вивчила англійський переклад українського гімну і співає його вдома.

Нагадаємо, Орландо Блум побував в українській столиці, а також містечках Ірпінь і Демидів Київської області, які були зруйновані російськими окупантами навесні 2022. З Володимиром Зеленським актор, що за сумісництвом є послом доброї волі ЮНІСЕФ, обговорив питання гуманітарної допомоги українським дітям, що постраждали від війни, відбудови зруйнованих шкіл та підтримку молодіжних проєктів.

Блум розповів, що мати співає український гімн англійською мовою і що вона, проводжаючи сина в Україну, доручила передати українському президентові послання. «Як побачиш президента Зеленського, передай йому, що вони обов’язково мають перемогти!» – сказала мати Орландо Блума.

Нагадаємо, раніше Україну під час війни проти російських агресорів також відвідали такі голлівудські зірки, як Анджеліна Джолі, Шон Пенн, Джессіка Честейн, Лів Шрайбер, Кері Фукунага, Бен Стіллер, відомий за «Грою престолів» Джек Глісон та інші.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.