kinowar.com

Представлено електронний каталог української кіноіндустрії 2020–2021

Компанія «Артхаус Трафік» представила електронний Каталог української кіноіндустрії 2020–2021. Ресурс використовуватиметься для налагодження співпраці між представниками української кіноіндустрії та закордонними партнерами.

Каталог української кіноіндустрії 2020–2021

Каталог української кіноіндустрії 2020–2021 (ukrainiancinema.org) – це веб-портал із актуальною базою даних українських кінокомпаній (виробників, дистриб’юторів, телеканалів, кінофестивалів, кінокомісій) та 26 повнометражних ігрових та анімаційних фільмів, вироблених у 2020–2021 рр. Також наявна аналітична довідка про сучасну українську кіноіндустрію.

В аналітичній довідці, авторкою якої є кінокритикиня Дарія Бадьйор, міститься огляд українського кіноринку, динаміка його росту, інформація про об‘єм і структуру державної підтримки в сфері кінематографії, можливості спільного виробництва.

База спрощуватиме інформування закордонних потенційних партнерів для реалізації та створення кінопроєктів: виготовлення фільмів у копродукції, надання сервісних послуг для зйомок, дистрибуції, відбору фільмів на кінофестивалі тощо.

Веб-ресурс є відкритою базою, якою можна легко поділитися і розповсюджувати. Ресурс можна представляти на будь-яких професійних заходах за кордоном, де є зацікавлені сторони в можливостях співпраці.

Каталог створено компанією «Артхаус Трафік» за підтримки Українського культурного фонду.

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі