kinowar.com

Прийом робіт до участі у фестивалі кінооператорського мистецтва КІНОКО продовжено

31 липня було завершено приймання робіт для участі у фестивалі кінооператорської майстерності КІНОКО. Комітетом фестивалю було прийняте рішення продовжити прийом. Подати роботу можна до 15 серпня, заповнивши анкету на офіційному сайті фестивалю

“Цього року ми отримали неабияку кількість прохань про продовження прийому робіт і, звісно, вирішили піти назустріч аплікантам, посунувши дедлайн ще на 2 тижні” – Анастасія Тиха, програмна директорка фестивалю.

У 2021 році програму фестивалю складатимуть 6 конкурсів: студентський конкурс, конкурс повнометражних ігрових фільмів, конкурс повнометражних документальних фільмів,  конкурс короткометражних фільмів, конкурс музичних відео та конкурс реклам.

фестиваль кінооператорської майстерності КІНОКО
Окрім показів конкурсної програми КІНОКО включає в себе великий технічний форум із новинками камерних та освітлювальних сетапів, а також насичений освітній блок. 

4-й фестиваль проходитиме з 1 по 5 жовтня 2021 року у гібридному форматі за підтримки Держкіно. Головні події відбуватимуться в київському Будинку Кіно.

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі