kinowar.com

Роберт Де Ніро вкотре підтримав українців у боротьбі з російською агресією

 19.05.2022  Новини

Днями керівник Офісу українського президента Андрій Єрмак (який також є кінопродюсером) поспілкувався через відеозв’язок з голлівудським актором Робертом Де Ніро та американською продюсеркою Джейн Розенталь.

Де Ніро і Розенталь є засновниками американського кінофестивалю «Трайбека», який має політичну і гуманістичну спрямованість і з’явився як реакція американської кіноспільноти на терористичні атаки 11 вересня 2001 року. Тож предметом розмови став майбутній фестиваль, який пройде у Нью-Йорку 8-19 червня.

Єрмак, Розенталь і Де Ніро домовились, що у рамках фестивалю буде представлено відеозвернення Володимира Зеленського. Пропозиція пролунала від продюсерки, та, звісно ж, і Єрмак, і Де Ніро обома руками підтримали ідею.

Нагадаємо, що двома днями раніше Зеленський через відеозв’язок виступив перед гостями Каннського фестивалю. У промові український президент процитував легендарну трагікомедію Чапліна «Великий диктатор», що є сатирою на Гітлера, і нагадав, що наразі Україна і світ протистоять новому диктатору, якого спільними зусиллями усі ми маємо подолати, і кіно так само повинно бути голосом цієї боротьби.

Щодо Роберта Де Ніро, актор уперше висловився на підтримку українців ще у березні. Виступаючи перед студентами Кембриджського університету, він закликав не відмовчуватися, а виказувати російському терору своє «ні».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі