kinowar.com

Річард Гір продав своє авто, аби допомогти Україні

 19.05.2022  Новини

Нещодавно ми писали, що голлівудський актор виставив на аукціон свій раритетний кабріолет Jaguar XK8 1999 року, аби на виручені кошти допомогти українцям, постраждалим від російського вторгнення.

Авто було придбано Річардом Гіром у 1999 році і відтоді залишалось у власності актора у Нью-Йорку. Воно проїхало всього лише 30 тисяч миль. Автомобіль оздоблений антрацитовою перлинною шкірою із кашеміром та оснащений 4-літровим двигуном V8 у парі з п’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Тюнінг включає м’який відкидний верх, 17-дюймові легкосплавні диски, сидіння з підігрівом і електрорегулюванням, автоматичний клімат-контроль і стереосистему Pioneer.

Торги відбувалися на платформі Bring a Trailer і завершилися у ніч з 17 на 18 травня. Усього було зроблено сімнадцять ставок, і врешті-решт автівка продалася за 31 750 доларів. Ця сума була розподілена між благодійними фондами World Central Kitchen та Open Arms Ukraine, які допомагають українським біженцям.

Річард Гір зазначив, що з жахом спостерігає за трагедіями українців, за тим, як від війни страждають діти, жінки і старі; як люди тікають світ за очі, сподіваючись на допомогу і мирне небо над головою. Актор додав, що таким чином хоче висловити солідарність з українцями і нагадати, що вони (тобто ми) не самі, не кинуті на божу ласку сам-на-сам із ницим, цинічним ворогом. Також Гір закликав усіх долучатися до міжнародного фонду допомоги Care Crisis Ukrainian Fund.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі