kinowar.com

Українські військові стали першими глядачами нового вітчизняного фільму «Обмін»

Із 19 до 25 вересня в межах Національного туру “Кіно заради Перемоги!” відбулося 114 кінопоказів у 11 областях України та місті Києві: Житомирській, Рівненській, Харківській, Закарпатській, Чернівецькій, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській, Черкаській, Київській та Вінницькій. А всього за період туру з 6 серпня до 25 вересня відбулося 309 кінопоказів у 13 областях України та місті Київ.

З 22 вересня до Туру приєдналась мережа кінотеатрів «Київкінофільм» (7 кінотеатрів). Один з перших показів в мережі відбувся у київському кінотеатрі «Ліра», на котрому команда стрічки презентувала місцевій громаді своє нове кіно “Вітер зі Сходу”. Серед групи творців були присутні Ада Роговцева, режисерка-постановниця Катерина Степанкова, продюсер Богдан Жданов, актор Олександр Кришталь, сценаристка Віолета Кіртока, художник-реквізитор Сложинський Ярослав, військовий консультант Богдан Максименко та режисер монтажу Михайло Кравченко.

В межах Туру у Київській області 25 вересня знов відбувся допрем’єрний показ, як особливий знак поваги від вітчизняних кінематографістів до українських військових, які стали першими глядачами, котрі побачили новий український фільм Володимира Харченка-Куликовського «Обмін». Це військова драма про історію двох сімей, стосунки батьків та дітей на тлі російського вторгнення в Україну.

Українські військові стали першими глядачами нового вітчизняного фільму «Обмін»

Після ексклюзивного перегляду стрічки гвардійці поспілкуватись зі знімальною групою та поділились своїми враженнями. Серед гостей події були присутні продюсер фільму Євген Дяченко та оператор-постановник Сергій Борденюк, які презентували глядачам своє кіно.

Так прокоментував перегляд фільму один із солдатів:

«Подібна презентація кінострічок – це не тільки хороша нагода для культурного збагачення військовослужбовців нашої країни, а й можливість посилити свій патріотизм та бойовий дух. Адже в реаліях війни ми розуміємо, що ворог, якого ми бачили на екрані, та ворог, проти якого ми зараз боронимо нашу державу, – ідентичні за своєю підступністю. Тому в авторів стрічки дуже добре вийшло передати атмосферу та настрій війни».

У командуванні бригади висловили слова вдячності кінодіячам за культурне збагачення та зміцнення мотивації особового складу Нацгвардії.

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі українські фільми про війну з росією

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.